De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm donkerblauw

Maak uw festival compleet met onze elektrische confetti shooters! Deze professionele streamer shooters van MagicFX stellen niet teleur!

De partyscene binnen Nederland en over de hele wereld wordt steeds fascinerender! Steeds meer lichtshows, special effect en veel meer soorten muziek. Wij hebben een samenwerking met MagicFX. MagicFX is de marktleider over heel Europa op het gebied van special effects. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking! We kunnen dus niet alleen de laagste prijs bieden maar ook de allerbeste kwaliteit! Hierdoor geeft het uw festival een enorm vet effect!

Onze MagicFX confetti shooters zijn ideaal voor festivals!

Zoals eerder vernoemd zijn onze elektrische confetti shooters perfect voor festivals. Met een druk op de knop creëert u een regen van confetti, dit zal een echt WOW-effect geven. Laat de confetti shooters afgaan op de drop van de muziek, bij opkomst van een artiest, of als einde van het hele festival. Hierdoor zullen de feestgangers het festival snel ervaren als een onvergetelijk feest! Natuurlijk zijn er veel meer artikelen die een echt WOW-effect zullen creëren!

Zo hebben we ook sound activated LED armbandjes. Deze lichten op door middel van geluidsgolven. Dus het armbandje reageert op de muziek die op het moment word afgespeeld. Iedereen staat natuurlijk met zijn of haar handen in de lucht, hierdoor zullen de after foto’s van het festival er spectaculair uit komen te zien!

MagicFX elektrische shooter met de laagste prijsgarantie!

Doordat wij de streamer kanonnen grootschalig inkopen, creëeren wij enorme schaalvoordelen. Door deze schaalvoordelen kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Hierdoor hoeft een WOW-effect dus helemaal niet zo duur te zijn! Ziet u elders alsnog onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
10.71