De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX losse confetti & streamers

Bestel uw confetti & streamers van MagicFX tegen de laagste prijs van Nederland bij De Horeca Bazaar!

Filters
Multicolor
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Zwart
Zilver
Goud
Standaard
Prijs
Wit

MagicFX losse confetti wit - 1kg

Confetti is de absolute sfeermaker in horeca en op evenementen! Ook is deze losse confetti tegen de laagste prijs garantie!

10,85
Per stuk
Oranje

Magic FX Losse confetti oranje - 1kg

Oranje confetti bij het Nederlands elftal en natuurlijk Koningsdag! Laat deze losse confetti de lucht vullen in een handomdraai!

10,85
Per stuk
zwarte vulling confetti kanon

Magic FX Losse confetti zwart - 1kg

Confetti is het meest gebruikte sfeerproduct op evenementen! Met deze losse confetti van een kilo vul je lege confetti shooters voor een topavond!

10,85
Per stuk
Multicolor losse streamers confetti kope

MagicFX losse streamers - multicolor

Deze losse streamers zijn perfect inzetbaar voor uw feest of event, combineer ze bijvoorbeeld eens met onze swirl fan of lege shooters!

2,50
Per stuk
Losse confetti magic fx confetti shooter

MagicFX losse streamers - wit

Witte streamers, voor een chique en feestelijk effect! Deze streamers vullen de lucht met deze losse rolletjes voor een fantastisch effect.

2,50
Per stuk
Losse confetti magic fx confetti shooter

MagicFX losse streamers - geel

Streamers; kleurrijke sfeerartikelen voor ieder event! Deze losse streamers zijn breed inzetbaar voor een ware knalfuif!

2,50
Per stuk
streamer shooter losse confetti

MagicFX losse streamers - rood

Streamers; feestartikelen voor het ultieme feestgevoel! Deze confetti slierten zijn reuze populair onder de festivals!

2,50
Per stuk
Losse streamers magicFX confetti

MagicFX losse streamers - roze

Streamers zijn de goedkope sfeerproducten voor iedere feestelijke gelegenheid! Deze losse streamers zijn gemakkelijk in te zetten tot echte sfeermakers!

2,50
Per stuk
streamer shooter confetti kanon magicfx

MagicFX losse streamers - paars

Streamers; ideale horeca gadgets en festival producten voor een feestelijke sfeer! Combineer het met lege streamers, geef het een draai, en bam; Feest!

2,50
Per stuk
Losse confetti kopen magic fx goedkoop

MagicFX losse streamers - blauw

Streamers; opkomende partyproducten tegen de laagste prijs! Deze producten zijn de echte sfeermakers op uw feest of event.

2,50
Per stuk
Losse confetti kopen magic fx goedkoop

MagicFX losse streamers - lichtblauw

Streamers; goedkope sfeerproducten voor de ultieme feestervaring! Deze losse streamers zijn te gebruiken in MagicFX apparatuur voor een topavond!

2,50
Per stuk
Losse confetti kopen magic fx goedkoop

MagicFX losse streamers - donker groen

Losse MagicFX streamers; sfeerproducten tegen de laagste prijs! Deze losse streamers zijn perfect voor in uw gehuurde swirl fan of lege shooter!

2,50
Per stuk
Losse streamers magicFX confetti

MagicFX losse streamers - lichtgroen

Vrolijke feestproducten voor horeca, festivals en andere events! Deze losse streamers zijn makkelijk inzetbaar als echte sfeermakers op uw event of beurs!

2,50
Per stuk
Losse confetti magic fx confetti shooter

MagicFX losse streamers - zwart

Zwarte streamers; verrassende sfeerproducten voor bijzondere gelegenheden! Vul een streamer shooter met deze losse confetti, geef het een draai en het is feest!

2,50
Per stuk
Zilvere streamer losse streamers confett

MagicFX losse streamers - zilver

Zilveren MagicFX streamers; ideale sfeerproducten voor ieder event! Deze losse streamers zijn onmisbaar op uw festival i.c.m. onze swirl fan!

5,05
Per stuk
Losse confetti magic fx confetti shooter

MagicFX losse streamers - goud

Streamers goud; meest feestelijke party gadgets tegen de laagste prijs! Vier de overwinning met deze losse streamer!

5,05
Per stuk

MagicFX is wereldleider op het gebied van confetti, streamers en special effects. Op ieder groot evenement of festival zijn de producten en effecten van MagicFX aanwezig. Ze zijn groot geworden door de confetti en confetti shooters maar tegenwoordig levert MagicFX echt alles op het gebied van sfeerproducten. Van een Co2 jet tot rookvloeistof en van confetti shooters tot vlameffecten. Deze gadgets zijn zeer geliefd in de horeca op festivals en andere evenementen. Deze special effects (veelzeggend ook vaak SpecialFX genoemd) zorgen dat uw gasten genieten op uw event, nagenieten na uw event en ook dat ze de hoogtepunten delen op hun social media kanalen. En dat is wat MagicFX doet; het creëert hoogtepunten!

Losse confetti en streamers; tijdloze feestartikelen

Het gebruik van confetti dateert al vanaf de 19de eeuw; toen werd dit tijdloze feestartikel al gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Confetti en streamers zorgen ervoor dat de hoogtepunten tijdens een avond nog meer benadrukt worden en dus ook meer worden geïnterpreteerd als hoogtepunten. In een uitgaanswereld waar non stop prikkels gevraagd worden, is confetti het ultieme middel! Nu kunt u ook confetti shooters met vulling naar keus laten maken bij De Horeca Bazaar. Ondanks het feit dat er tegenwoordig veel meer mogelijkheden zijn om confetti onder uw menigte te brengen (de shooters, guns, etc) blijft losse confetti een van de hardlopers. Koop uw losse kilo zakken confetti met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

9.1
Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!
Super, netjes op tijd geleverd!
Het is op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachting, top!
Snel & professioneel
Recent voor het eerst via horeca bazaar besteld en dit is zeer positief bevallen. Zeer binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen. :)
alles vlot verlopen
Alles ik vlot verlopen