Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Confetti kanonnen en losse confetti › MagicFX losse confetti & streamers

40 resultaten
Confetti
Streamers
Papier
Metallic
Fluor
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter
<
1
2
>

Losse confetti & streamers van MagicFX kopen tegen de laagste prijs van Nederlan

MagicFX is wereldleider op het gebied van confetti, streamers en special effects. Op ieder groot evenement of festival zijn de producten en effecten van MagicFX aanwezig. Ze zijn groot geworden door de confetti en confetti shooters maar tegenwoordig levert MagicFX echt alles op het gebied van sfeerproducten. Van een Co2 jet tot rookvloeistof en van confetti shooters tot vlameffecten. Deze gadgets zijn zeer geliefd in de horeca op festivals en andere evenementen. Deze special effects (veelzeggend ook vaak SpecialFX genoemd) zorgen dat uw gasten genieten op uw event, nagenieten na uw event en ook dat ze de hoogtepunten delen op hun social media kanalen. En dat is wat MagicFX doet; het creëert hoogtepunten!

Losse confetti en streamers; tijdloze feestartikelen

Het gebruik van confetti dateert al vanaf de 19de eeuw; toen werd dit tijdloze feestartikel al gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Confetti en streamers zorgen ervoor dat de hoogtepunten tijdens een avond nog meer benadrukt worden en dus ook meer worden geïnterpreteerd als hoogtepunten. In een uitgaanswereld waar non stop prikkels gevraagd worden, is confetti het ultieme middel! Nu kunt u ook confetti shooters met vulling naar keus laten maken bij De Horeca Bazaar. Ondanks het feit dat er tegenwoordig veel meer mogelijkheden zijn om confetti onder uw menigte te brengen (de shooters, guns, etc) blijft losse confetti een van de hardlopers. Koop uw losse kilo zakken confetti met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.