De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
Wij zijn De Horeca Bazaar

Wij zijn De Horeca Bazaar!

Wij zijn De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar zag in 2014 het levenslicht om horeca, festivals en andere evenementen te kunnen voorzien in de leukste (sfeer)producten, merchandise en andere must haves tegen lagere prijzen dan op dat moment in de markt gehanteerd werden. Meteen werd duidelijk dat er een hoge behoefte was in deze markt om deze producten centraal, tegen goede prijzen, in te kunnen kopen. Wij zijn erg scherp op onze inkoopkanalen en zorgen er dan ook voor dat we altijd direct bij de bron inkopen of importeren; op deze manier schrappen we de tussenhandelaar uit de keten en kunnen we altijd werken met de laagste prijzen.

Inmiddels bestaat De Horeca Bazaar uit 22 enthousiaste mensen die met zeer veel enthousiasme en trots werken voor de mooie klantenkring die we in de loop van de jaren op hebben mogen bouwen. Deze trots laten wij iedere dag zien door met toewijding en passie te werken aan een leukere en gezelligere wereld.
Wij staan voor hard en serieus werken, maar wij vinden ook dat dit gecombineerd moet worden met veel lachen, lol maken en niet alles te serieus nemen. Wij zien werk niet als noodzakelijk kwaad, maar geloven er oprecht in dat plezier in het werk zorgt voor de beste resultaten. Soms lijkt het alsof we heel de dag niets anders doen dan voetballen en tafeltennissen, maar geloof me; tussendoor wordt er gigantisch hard gewerkt.
Wij staan voor een afspiegeling van de maatschappij als geheel; met 22 zeer (maar dan ook echt) verschillende persoonlijkheden, karakters en individuen werken wij iedere dag als hecht team naar mooie resultaten en plannen voor de toekomst. In dit proces draagt iedereen zijn steentje bij en is op die manier van essentieel belang voor het eindresultaat.

Wij staan voor trots op de mensen waar we iedere dag mee- en voor mogen werken. En wij hopen heel erg dat jij, die dit stukje nu leest, hier een onderdeel van gaat worden!

De Horeca Bazaar onderdeel van Brego Entertainment Group B.V.

De Horeca Bazaar is een webshop onder de vlag van Brego Entertainment Group B.V. Brego Entertainment Group is gestart als onderdeel van een festival organisatie en uitbater van een horeca gelegenheid. Inmiddels is de focus volledig verschoven naar importeren, online marketing en al hetgeen dat belangrijk is bij het uitbaten van webshops. Zoals de naam al doet vermoeden liggen al onze webshops in het verlengde van feest, evenementen en carnaval.
Last, maar zeker niet least, willen we graag benoemen dat we intensief samenwerken met verschillende vormen van dagbestedingen door heel Nederland. Deze samenwerking is per toeval ontstaan en is de laatste tijd steeds verder uitgebreid. Per toeval ontstaan de mooiste relaties en dat is in dit geval niet anders. Wij kunnen deze zorginstellingen dan ook niet vaak genoeg bedanken voor de perfecte aanvulling op ons team!

Wij zijn nooit verzadigd en staan altijd op voor leuke, vernieuwende en creatieve ideeën en suggesties. Geloof me; hier kan het echt niet gek genoeg.... Dus alle input is meer dan welkom.

De Horeca Bazaar is onderdeel van Brego Entertainment Group B.V.

Mark Goossens -- De Horeca Bazaar Mark Goossens - DHB

Mark Goossens

Eigenaar

Pleun van Krieken -- De Horeca Bazaar Pleun van Krieken1 - De Horeca Bazaar

Pleun van Krieken

Manager assistent

Gijs van Liempt -- De Horeca Bazaar Gijs van Liempt1 - De Horeca Bazaar

Gijs van Liempt

Marketplace beheerder

Marleen Huijbregts . De Horeca Bazaar Stapfoto Marleen

Marleen Huijbregts

Office manager en (online) marketeer

Zoe Smulders - De Horeca Bazaar Zoe Smulders1 - De Horeca Bazaar

Zoë Smulders

Import assistent & grafisch ontwerper

Sjoerd Rooijmans - De Horeca Bazaar Sjoerd Rooijmans1 - De Horeca Bazaar

Sjoerd Rooijmans

Stagiair marketing en communicatie

Puck Coesel -- De Horeca Bazaar Puck Coesel1 - De Horeca Bazaar

Puck Coesel

Stagiaire marketing en communicatie

Mitch Bailly -- De Horeca Bazaar Mitch Bailly1 - De Horeca Bazaar

Mitch Bailly

Logistiek coördinator en inkoop manager

Rowena van Laarhoven - De Horeca Bazaar Rowena van Laarhoven1 - De Horeca Bazaar

Rowena van Laarhoven

Logistiek coördinator

Jelle van Liempt - De Horeca Bazaar Jelle van Liemp1 - De Horeca Bazaar

Jelle van Liempt

Logistiek coördinator

Roel van der Pasch -- De Horeca Bazaar Roel van der Pasch1 - De Horeca Bazaar

Roel van der Pasch

Logistiek medewerker

Mas van der Heijden - De Horeca Bazaar Mas van der Heijden1 -- De Horeca Bazaar

Mas van der Heijden

Logistiek medewerker

Onze mini's - De Horeca Bazaar Onze mini's1 - De Horeca Bazaar

Onze mini's

Magazijnmedewerkers