De Horeca Bazaar
Wij zijn De Horeca Bazaar

Wij zijn De Horeca Bazaar!

Wij zijn De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar zag in 2014 het levenslicht om horeca, festivals en andere evenementen te kunnen voorzien in de leukste (sfeer)producten, merchandise en andere must haves tegen lagere prijzen dan op dat moment in de markt gehanteerd werden. Meteen werd duidelijk dat er een hoge behoefte was in deze markt om deze producten centraal, tegen goede prijzen, in te kunnen kopen. Wij zijn erg scherp op onze inkoopkanalen en zorgen er dan ook voor dat we altijd direct bij de bron inkopen of importeren; op deze manier schrappen we de tussenhandelaar uit de keten en kunnen we altijd werken met de laagste prijzen.

Inmiddels bestaat De Horeca Bazaar uit 11 enthousiaste mensen die met zeer veel enthousiasme en trots werken voor de mooie klantenkring die we in de loop van de jaren op hebben mogen bouwen. Deze trots laten wij iedere dag zien door met toewijding en passie te werken aan een leukere en gezelligere wereld.
Wij staan voor hard en serieus werken, maar wij vinden ook dat dit gecombineerd moet worden met veel lachen, lol maken en niet alles te serieus nemen. Wij zien werk niet als noodzakelijk kwaad, maar geloven er oprecht in dat plezier in het werk zorgt voor de beste resultaten. Soms lijkt het alsof we heel de dag niets anders doen dan voetballen en tafeltennissen, maar geloof me; tussendoor wordt er gigantisch hard gewerkt.
Wij staan voor een afspiegeling van de maatschappij als geheel; met 11 zeer (maar dan ook echt) verschillende persoonlijkheden, karakters en individuen werken wij iedere dag als hecht team naar mooie resultaten en plannen voor de toekomst. In dit proces draagt iedereen zijn steentje bij en is op die manier van essentieel belang voor het eindresultaat.

Wij staan voor trots op de mensen waar we iedere dag mee- en voor mogen werken. En wij hopen heel erg dat jij, die dit stukje nu leest, hier een onderdeel van gaat worden!

De Horeca Bazaar onderdeel van Brego Entertainment Group B.V.

De Horeca Bazaar is een webshop onder de vlag van Brego Entertainment Group B.V. Brego Entertainment Group is gestart als onderdeel van een festival organisatie en uitbater van een horeca gelegenheid. Inmiddels is de focus volledig verschoven naar importeren, online marketing en al hetgeen dat belangrijk is bij het uitbaten van webshops. Zoals de naam al doet vermoeden liggen al onze webshops in het verlengde van feest, evenementen en carnaval.
Last, maar zeker niet least, willen we graag benoemen dat we intensief samenwerken met verschillende vormen van dagbestedingen door heel Nederland. Deze samenwerking is per toeval ontstaan en is de laatste tijd steeds verder uitgebreid. Per toeval ontstaan de mooiste relaties en dat is in dit geval niet anders. Wij kunnen deze zorginstellingen dan ook niet vaak genoeg bedanken voor de perfecte aanvulling op ons team!

Wij zijn nooit verzadigd en staan altijd op voor leuke, vernieuwende en creatieve ideeën en suggesties. Geloof me; hier kan het echt niet gek genoeg.... Dus alle input is meer dan welkom.

De Horeca Bazaar is onderdeel van Brego Entertainment Group B.V.

De Horeca Bazaar - Mark Goossens De Horeca Bazaar - Mark Goossens

Mark Goossens

Eigenaar

Marleen over Mark: ''Ons bedrijf lijkt erg op zijn eigenaar: erg gedreven, mega informeel en jezelf niet te serieus nemen. Mark komt iedere dag met nieuwe geniale (en minder geniale) ingevingen. Toch lijkt het hem uiteindelijk altijd allemaal te lukken. Want aan verliezen lijkt Mark simpelweg niet te doen."

De Horeca Bazaar - Mitch Bailly De Horeca Bazaar - Mitch Bailly

Mitch Bailly

Logistiek coördinator

Lars over Mitch: "Ik vind het altijd erg fijn werken met Mitch. Hij is erg duidelijk in wat we moeten doen. Hahaha ja soms is ie wel een beetje streng maar dat is geen probleem. Mitch gaat in het weekend weleens naar een festival en dan zegt ie Maandag dat ie een beetje moe is, maar daar is in zijn werk niks van te merken."

De Horeca Bazaar - Sjoerd Steenkamp De Horeca Bazaar - Sjoerd Steenkamp

Sjoerd Steenkamp

Marketing en design

Bart over Sjoerd: "Sjoerd is zo'n kerel die het geluk een beetje aan z'n kont heeft hangen. Alles lijkt hem makkelijk af te gaan. Sjoerd is heel creatief met designen en photoshop en vind vooral zelf dat ie een erg goed gevoel voor humor heeft. Sjoerd is een overduidelijke meerwaarde in het team; zowel op het gebied van zijn capaciteiten als op sociaal gebied. Al mag ie wel iets minder hard lachen om zijn eigen grappen ;-)"

De Horeca Bazaar - Marleen Huijbregts De Horeca Bazaar - Marleen Huijbregts

Marleen Huijbregts

Office manager en (online) marketeer

Mark over Marleen: "Ok, heb je even.... woorden die bij me opkomen als we het hebben over Marleen: steun en toeverlaat, uit het juiste hout gesneden, analytisch ijzersterk loyaal, gewoon een absolute topper! De dame waar alle klanten naar vragen, met vele Facebook-uitnodigingen als gevolg. Iedereen, maar dan ook echt iedereen loopt met Marleentje weg. Minpunten? Dat ze na dit positieve stukje waarschijnlijk salarisverhoging vraagt, haha nee kan oprecht niks bedenken."

De Horeca Bazaar - Gijs van Liempt De Horeca Bazaar - Gijs van Liempt

Gijs van Liempt

Stagiair Marketing en Communicatie

Mitch over Gijs: "Gijs is gewoon een hele goede vent, mega leergierig, slim en sociaal. Ik denk serieus dat Gijs het type persoon is die je overal neer kan zetten en nergens buiten de boot zal vallen. En dan bedoel ik zowel op werk gebied als op sociaal gebied. Ondanks dat iedereen hem altijd af probeert te koppen met het voetbal houdt Gijs zich bijzonder goed staande. Tafeltennis is echter nog een puntje van verbetering!"

De Horeca Bazaar - Roel van der Pasch De Horeca Bazaar - Roel van der Pasch

Roel van der Pasch

Logistiek medewerker

Gijs over Roel: "Zonder twijfel is Roel de gangmaker van de club! Roel komt iedere dag aan met een enorme lach op zijn gezicht, je kan aan alles zien dat hij enorm veel plezier heeft in wat die doet en met wie die dat doet. Wat Roel uniek maakt is dat hij totaal geen blad voor de mond heeft, in positieve zin bedoel ik dat. Waar bij iemand anders raar zou klinken heeft Roel de gave om dingen te zeggen en daar altijd mee weg te komen. Unieke, hardwerkende kerel die met zijn positivisme een voorbeeld is!"

De Horeca Bazaar - Bart Roovers De Horeca Bazaar - Bart Roovers

Bart Roovers

Logistiek medewerker

Marleen over Bart: "Ahhh wat kan ik nou over Bartje zeggen; super leuke jongen die erg volwassen is voor zijn leeftijd. Bart is een charmante jongen die ook erg hard kan werken. Eigenlijk kan die ook veel te goed voetballen gezien de rest van het team. Bartje werkt maar een 10 uur per week bij ons, maar van mij mag dat wel een stuk meer worden hoor haha."

De Horeca Bazaar - Lars Meeuwsen De Horeca Bazaar - Lars Meeuwsen

Lars Meeuwsen

Logistiek medewerker

Mike over Lars: "Lars wordt met voetbal ook het "het kanon van Zuid" genoemd! Zowel met het voetbal als met tafeltennis heeft hij zijn geheel eigen speelstijl ontwikkeld die hem onvoorspelbaar maken. Lars is een hele fijne gast om in het team te hebben; is niet haantje de voorste en maakt niet teveel onnodige woorden vuil. Maar wanneer Lars iets te melden heeft is het vaak ook wel direct spot on en zonder doekjes erom te winden."