Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Over De Horeca Bazaar

Over ons

De Horeca Bazaar is opgericht door horecaondernemers en evenementorganisatoren. Uit eigen ervaring weten we dat we meer initiatief moeten tonen en meer innovatief moeten zijn om onze huidige gasten terug te laten komen en nieuwe gasten te mogen verwelkomen. Vaak zijn de prijzen dusdanig hoog dat het bijna onmogelijk is om verschillende gadgets in te kopen en daarnaast goede marges te behouden. Daarom hebben wij besloten om met verschillende partijen groots in te kopen zodat we schaalvoordelen kunnen realiseren. In eerste instantie zijn deze producten en gadgets ingekocht voor eigen gebruik. Vanwege de grote vraag naar onze producten hebben we besloten om ons assortiment online aan te bieden op de Horeca Bazaar.nl.

De Horeca Bazaar bekijkt altijd zeer nauwkeurig bij wie zij inkoopt. Wij doen altijd enkel zaken met de bron, de fabrikant van een product. Dit zorgt ervoor dat er geen tussenschakels in het proces zitten (groothandels) waardoor de prijs flink opgehoogd wordt. Naast het feit dat wij dus alle tussenhandelaren er tussenuit snijden, kopen we ook al onze producten zeer grootschalig in. Dit zorgt er weer voor dat we nog eens extra schaalvoordelen creëren. Door deze dubbele inkoopvoordelen kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen voor onze party gadget en feestartikelen!

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe gadgets die “beleving” creëren, dus houd onze site goed in de gaten.
Voor vragen en opmerkingen kunt u ons via de mail bereiken. Ook zijn al uw suggesties voor ons assortiment uiteraard meer dan welkom via info@dehorecabazaar.nl.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.