LED waxinelichtjes

LED waxinelichtjes kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze LED theelichtjes leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Geel
Rood
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
verlichte kaarsen met led, led kaarsled

LED waxinelichtjes - Wit

Witte LED theelichtjes, ofwel led kaarsen, de goedkoopste van Nederland! Vandaag uw led kaarsen online bestellen is morgen al bij u in huis!

Vanaf
0,31
Per stuk
led kaarsen waxine lichtje

LED waxinelichtjes - Multicolor

LED kaarsen en LED theelichtjes kopen met de laagste prijsgarantie! De LED kaarsen geven direct veel sfeer aan de omgeving!

Vanaf
0,31
Per stuk
rode kaarsen met led verlichting

LED waxinelichtjes - Rood

De rode LED kaarsen van De Horeca Bazaar, altijd met de laagste prijs! Uw LED kaarsen vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Vanaf
0,31
Per stuk
De LED waxinelichtjes zijn ongekend populair. Niet op de minste plaats vanwege de zeer lange brandtijd en natuurlijk dat ze brandveilig zijn!

Welke LED waxinelichtjes zijn geschikt voor mijn event?

Dat ligt helemaal aan wat voor feestje je gaat organiseren. Zo zijn de witte waxinelichtjes en gele waxinelichtjes de meest natuurlijke kleur van het assortiment. Dat zorgt ervoor dat ze erg populair zijn voor restaurants, clubs en cafés. We zien dat de multicolor LED waxinelichtjes meer in trek zijn voor privégebruik. De andere kleuren zijn vaak gekoppeld aan kleur van een themafeest ofwel huisstijl van een bepaalde horecazaak.

Hoe werken deze LED theelichtjes?

Onze LED waxinelichtjes, ofwel LED theelichtjes, hebben aan de onderkant een knopje waarmee je ze aan en uit kan zetten. Op deze manier kun je de batterij besparen voor de volgende avond of het volgende feestje. Onze LED theelichtjes gaan ongekend lang mee!

LED waxinelichtjes kopen bij De Horeca Bazaar!

Wij kopen al onze producten enorm grootschalig in. Op deze manier creëren we schaalvoordelen op onze inkoop. Dat geld ook voor onze LED waxinelichtjes die we direct bij de fabriek in China inkopen. Dat heeft niet alleen voordelen voor de prijs, ook voor de levertijd. Wij kunnen zodoende altijd uit voorraad leveren. Vandaag voor 16:00 uur je LED waxinelichtjes online kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Stevige kunststof pitchers
Op de terrassen van sportclubs mogen de dranken alleen nog in plastic genuttigd worden,deze kunststof pitchers zijn hierbij een uitstekende aanvullin...
Snel, solide en attent.
De bestelling werd snel geleverd en pakket zelf zag er verzorgd uit . In het pakket zat een kaartje met daarop een geschreven bedankje super leuk !
Snelle levering, goede comms, goed product
Ik heb glowing sticks besteld met diadeem en maken van een bril voor mijn dochters verjaardagsfeestje. Het was een groot succes!
Snel en goede levering
Gewoon goed