De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED waxinelichtjes

LED waxinelichtjes kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze LED theelichtjes leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters
Multicolor
Wit
Geel
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
verlichte kaarsen met led, led kaarsled

LED waxinelichtjes - Wit

Witte LED theelichtjes, ofwel led kaarsen, de goedkoopste van Nederland! Vandaag uw led kaarsen online bestellen is morgen al bij u in huis!

Vanaf
8,95
Per 24
led kaarsen waxine lichtje

LED waxinelichtjes - Multicolor

LED kaarsen en LED theelichtjes kopen met de laagste prijsgarantie! De LED kaarsen geven direct veel sfeer aan de omgeving!

Vanaf
8,95
Per 24
rode kaarsen met led verlichting

LED waxinelichtjes - Rood

De rode LED kaarsen van De Horeca Bazaar, altijd met de laagste prijs! Uw LED kaarsen vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Vanaf
9,52
Per 24
De LED waxinelichtjes zijn ongekend populair. Niet op de minste plaats vanwege de zeer lange brandtijd en natuurlijk dat ze brandveilig zijn!

Welke LED waxinelichtjes zijn geschikt voor mijn event?

Dat ligt helemaal aan wat voor feestje je gaat organiseren. Zo zijn de witte waxinelichtjes en gele waxinelichtjes de meest natuurlijke kleur van het assortiment. Dat zorgt ervoor dat ze erg populair zijn voor restaurants, clubs en cafés. We zien dat de multicolor LED waxinelichtjes meer in trek zijn voor privégebruik. De andere kleuren zijn vaak gekoppeld aan kleur van een themafeest ofwel huisstijl van een bepaalde horecazaak.

Hoe werken deze LED theelichtjes?

Onze LED waxinelichtjes, ofwel LED theelichtjes, hebben aan de onderkant een knopje waarmee je ze aan en uit kan zetten. Op deze manier kun je de batterij besparen voor de volgende avond of het volgende feestje. Onze LED theelichtjes gaan ongekend lang mee!

LED waxinelichtjes kopen bij De Horeca Bazaar!

Wij kopen al onze producten enorm grootschalig in. Op deze manier creëren we schaalvoordelen op onze inkoop. Dat geld ook voor onze LED waxinelichtjes die we direct bij de fabriek in China inkopen. Dat heeft niet alleen voordelen voor de prijs, ook voor de levertijd. Wij kunnen zodoende altijd uit voorraad leveren. Vandaag voor 18:00 uur je LED waxinelichtjes online kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...