De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Blauwe lampionnen

Blauwe lampionnen zijn een hele mooie kleur voor verjaardagsfeestjes, gender reveal parties en evenementen. Deze blauwe lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

FiltersStandaard
Prijs
30 inch blauw non flame proof

Blauwe lampion - 25cm

Lichtlblauwe lampionnen van 25 cm zijn ideaal als jij net een nieuw jongetje hebt!

Vanaf
1,05
Per stuk
lichtblauwe lampion gender reveal

Blauwe lampion - 40cm

Blauwe lampionnen tegen de beste prijs en de beste kwaliteit!

Vanaf
1,69
Per stuk
Goedkope blauwe mega lampion

Blauwe lampion - 76cm

De mooiste blauwe lampion voor een geboren jongetje tegen de beste prijs kwaliteitvehouding.

Vanaf
5,50
Per stuk
Blauwe lampionnen zijn een erg leuke en kleurrijke toevoeging op je feestdecoratie. Maar wanneer kies je voor welke variant?

Kleine blauwe lampionnen of toch de grote blauwe lampionnen?

Deze keus ligt helemaal aan het feest(je) dat er komen gaat. Word je zoontje 8 en wil je de tuin leuk decoreren voor 20 vriendjes en familieleden? Dan zouden we bijvoorbeeld kiezen voor de kleine blauwe lampion van 25cm. Maar wanneer je organisator bent van een grootschalig indoor Oktoberfest en alles in de kleuren blauw-wit wil decoreren, dan zouden we kiezen voor de grote blauwe lampion van 76cm om als eyectacher toe te voegen! Het geeft overigens ook een leuk effect wanneer je de verschillende formaten dor elkaar heen gebruikt.

Moet ik kiezen voor brandvertragende blauwe lampionnen?

Ook dat hangt af van het evenement. Als we even kijken naar het zojuist genoemde grootschalige Oktoberfest in een indoor locatie, dan maak je een verstandige keus met de brandvertragende blauwe lampion van 76m. In dit geval zal er sowieso brandweercontrole plaatsvinden en wil je zelf natuurlijk ook het zeker voor het onzekere nemen. Heb je een kraamborrel voor 20 familieleden in de tuin, dan is de brandvertragende lampion niet nodig.

Blauwe lampionnen kopen tegen de laagste prijs!

Altijd gegarandeerd zijn van de allerlaagste prijs? Dat garanderen wij! Zie je onze blauwe lampionnen ergens anders goedkoper, dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met je goed! Daarnaast hebben wij al onze artikelen grootschalig op voorraad. Vandaag voor 18:00 uur online je blauwe lampionnen bestellen, morgen (hangen ze) al in huis!
9.1
Prima spul
Eenden zijn tot nu toe prima
Een telefoontje of inloggen op de website en alles wordt supersnel geregeld.
Recentelijk mijn eerste bestelling geplaatst bij de Horeca Bazaar en alles is perfect geregeld. Van...
Snelle levering
Zowel de bestelling als de levering verliepen vlot.
Duidelijk verhaal met snelle afhandeling
Moest echt even goed zoeken wat ik wilde. Het is vnl voor afschrikking van meeuwen. De vlaggetjes zijn wel wat dunner dan verwacht en n...