De Horeca Bazaar

RVS glazen

De wereld gaat meer en meer over op duurzame alternatieven voor wegwerp plastic. Onze grote collectie kunststof glazen zijn hier een mooi voorbeeld van. De vraag naar deze producten groeit de laatste jaren enorm! Naast de kunststof glazen, zijn ook de RVS glazen een mooi voorbeeld van duurzame, herbruikbare alternatieven voor plastic. De chique uitstraling van deze lijn zorgt ervoor dat ze steeds meer in trek raken.

RVS glazen kopen voor je horecazaak

Onze chique lijn van roestvrij stalen glazen is groeiende en meer en meer in trek. Het zijn natuurlijk vooral de horecazaken die de glazen grootschalig afnemen. Clubs, cocktailzaakjes, food festivals en lunchtenten kiezen steeds vaker voor kwaliteit. Dat komt niet alleen terug in interieur, personeel en in het eten, maar natuurlijk ook in het type glazen. Krijg je je drankje in een wegwerp bekertje, of krijg je een roestvrij staal glas.... De eerste indruk maak je maar een keer.
Zo is de vraag naar onze Moscow mule bekers de laatste maanden geëxplodeerd. In eerste instantie is dat natuurlijk vanwege de ongekende populariteit van de Moscow mule cocktail, maar in de tweede plaats ook zeker omdat horecazaken er steeds vaker voor kiezen om hun drankjes in kwalitatief hoogwaardige glazen te schenken. Het creëert een stukje beleving die zie belangrijk is tegenwoordig.
Een andere belangrijke markt voor onze RVS zijn de opkomende food festivals. Waar je, vaak met statiegeld, je glas koopt en daarmee heel de dag rondloopt. Met je drankje loop je lekker rond om overal een hapje te eten. Vooral onze RVS wijnglazen zijn op deze evenementen ongekend populair.

Metalen glazen kopen tegen de laagste prijs

Wij kopen onze producten altijd direct in bij de fabrikant, dat is vaak in Azie. Op deze manier kopen wij in zonder tussenschakels en kunnen we daarmee altijd de laagste prijs garanderen. Vervolgens kopen wij deze artikelen in dusdanig grote aantallen, dat we ook op dit gebied enorme inkoopvoordelen realiseren. Dat geldt zeker ook voor onze metalen glazen en metalen rietjes. Voornamelijk de laatste zetten wij in zeer grote aantallen af. De plastic rietjes zijn al verboden om te verkopen, wat ervoor zorgt dat de metalen rietjes als het alternatief voor de wegwerp rietjes gelden.
Een bijkomend voordeel van onze zeer grootschalige import, is dat wij onze RVS glazen altijd grootschalig op voorraad hebben en de volgende dag al kunnen leveren.

Dit zeggen onze klanten over ons

We doen altijd onze uiterste best om problemen op te lossen

2908 Beoordelingen
9.1
Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...
Steven De Vadder
Ff gebeld, goed geholpen, besteld, dag erop geleverd, Top service
Jan
Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen
nadine
Snel en makkelijk te bestellen Makkelijk toegankelijke website, simpel om te bestellen.
John
Bekijk alle beoordelingen

Wij gebruiken cookies