Opblaas noodles

Opblaas noodles steken letterlijk en figuurlijk boven alle verwachtingen van je bezoekers uit! Ze zijn super leuk om in je hand te hebben tijdens een evenement. En zorgen ook nog eens voor super leuke plaatjes!

incl BTW
excl BTW
Filters

Standaard
Prijs

Opblaas noodles

Het is tegenwoordig lastig om aan alle verwachtingen van je gasten te voldoen. In Nederland zijn we verwend met alle festivals die we kennen en dit zorgt ervoor dat we hoge verwachtingen hebben. Als organisatie van een festival of evenement wil je natuurlijk zo goed mogelijk aan de verwachtingen voldoen. Opblaas artikelen blijken iedere keer weer voor een gegarandeerd succes te zorgen als het gaat om een stukje beleving. Bezoekers staan altijd blij in het rond te dansen met de opblaas artikelen in hun hand. Of de strandballen worden fanatiek door het rond heen geslagen. De opblaas noodles zijn misschien wel het populairste artikel voor in het publiek. Mensen zwaaien er mee in het rond tijdens het feesten en dat zorgt voor leuke beelden!

Opblaas artikelen in alle soorten en maten!

Natuurlijk kennen we allemaal de “opblaas krokodil”, maar tegenwoordig is er zo veel meer dan dat. Zo maken ze tegenwoordig van elk stukje fruit of van elk dier een opblaas artikel. Wees dus vernieuwend in de keuze voor jou evenement. Kies voor een opblaas “avocado” in plaats van een opblaas krokodil. Het publiek zal enthousiast en verrast zijn dat ze een keer iets anders krijgen van een festival.

Andere feestartikelen van De Horeca Bazaar

Als je dit leest heb je hoogstwaarschijnlijk al veel van onze opblaas artikelen gezien, maar dames en heren, er is meer! De Horeca Bazaar biedt een super ruim assortiment in allerhande feestartikelen, en dat voor de laagste prijs van de Benelux! Of het nou gaat om een “LED foamstick” of een ruim assortiment aan “ballonnen”, bij ons betaal je nooit te veel! Dus wacht niet langer en bestel snel bij De Horeca Bazaar!