De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Blauwe ballonnen

Blauwe ballonnen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze blauwe ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters

Standaard
Prijs
Lichtblauwe ballonnen 91cm

Lichtblauwe ballonnen - 91cm

Grote ballonnen als ultieme eyecatcher voor uw festival. Gegarandeerd de goedkoopste!

Vanaf
2,26
Per stuk
Blauwe ballonnen 91cm

Blauwe ballonnen - 91cm

Mega grote hemelsblauwe ballonnen, altijd voor de laagste prijs!

Vanaf
2,26
Per stuk
Deco ballonnen - 30cm - Chrome blauw

Blauwe ballonnen - Chrome - 30cm

Een gewone ballon niet speciaal genoeg voor jou? Probeer dan zeker onze blauwe chrome ballonnen eens uit; succes gegarandeerd!

Vanaf
11,50
Per 50
Blauwe ballonnen zijn erg populair voor kinderfeestjes, baby showers, gender reveal feesten of gewoon een kleurrijke aanvulling op bestaande decoratie. Maar welke variant past bij welk type event?

Blauwe ballonnen; welke variant heb ik nodig?

We hebben natuurlijk een zeer breed assortiment en ieder event vraagt om een andere variant. Heb je een kinderfeestje van je zoontje die 10 jaar wordt? Dan is een normale variant blauw natuurlijk al goed. Maar wil het feestje net wat meer glans geven, dan kun je de metallic lichtblauwe ballon 26cm kiezen. Voor ballonnenbogen en -pilaren zijn de rond gevormde blauwe ballonnen de beste keus. Deze vorm geeft de mogelijkheid om een symmetrische decoratie neer te zetten. Wanneer je je gasten echt de ogen uit wil steken, dan kies je voor de blauwe chrome ballon, dit is echt best of the best!

Grote blauwe ballonnen!

Wanneer je net wat groter uit wil pakken, kun je kiezen voor de grotere variant. Zo wordt de grote blauwe ballon van 91cm vaak ingezet als decoratie wanneer de zaal of tent net wat groter is dan normaal en er behoefte is aan een eyecatcher. Nog een stapje verder, en dan praten we bijna over een skippy bal, komen we bij de grote blauwe ballon van 130cm! Deze ballon wordt voornamelijk ingezet op grote evenementen en festivals en worden bijvoorbeeld vaak door het publiek gegooid. Daarbij is het (uiteraard) wel noodzakelijk dat je genoeg vrije hoogte hebt in je tent. In de buitenlucht is natuurlijk helemaal top!

Blauwe ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar!

Wij doen onze ballon-inkopen direct bij de fabriek in Spanje. Met deze leverancier koppelen we de beste kwaliteit aan de laagste prijs! We kopen enorm grootschalig in en kunnen daardoor de prijs naar onze klanten laag houden. Bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur je blauwe ballonnen online kopen, morgen (hangen ze) al bij jou in huis!
9.1
Top
Supersnelle bezorging
Top! Snel in huis en niet duur!
Super snel en niet duur.
Vlotte en correcte levering
PRIMA
Prima
Makkelijke website. Snelle levering