Gastoeter

Met deze bekende gastoeter zorg je voor extra beleving in de kroeg! Met de gastoeter blaas je enorm veel energie in het publiek en gaat de dansvloer uit z'n dak. Zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik!

incl BTW
excl BTW
luchthoorn gashoorn luchthoorn

Gastoeter

Blaas het dak eraf met deze luchthoorn op gas!

Vanaf
5,39
Per stuk
luchthoorn toeter stadion

Luchthoorn

Deze luchthoorn zorgt zeker voor de ultieme sfeer in jouw kroeg of evenement!

Vanaf
3,20
Per stuk
Horeca gelegenheden zoals kroegen en cafés hebben steeds meer last van de grote festivals waar bekende dj's worden geboekt en veel spectaculaire shows worden gehouden. Dit komt omdat de beleving op een festival van voor en achter perfect is. De kroegjes in steden en dorpen kunnen hier simpelweg niet in mee natuurlijk. Er moet iets anders gedaan worden om je publiek de beleving mee te geven waar ze naar op zoek zijn. Dit doe je met bijvoorbeeld confetti kanonnen, LED foamsticks, ijsfonteinen prof. 30 sec., maar ook deze super vette gastoeter!

De gastoeter gebruiken in de kroeg en ander gelegenheden

De gastoeter kent iedereen, dit apparaatje maakt enorm veel lawaai en komt zeker binnen bij iedereen. Zo'n gastoeter wordt vaak gebruikt op het water om andere bestuurders te waarschuwen bij gevaar. Maar naast dat de gastoeter hier een praktische functie heeft, wordt de gastoeter ook vaak gebruikt in kroegen. In de kroeg zorgt de gastoeter voor extra aandacht en extra veel energie. Bedenk even dat de barman met een gastoeter de bar opspringt en begint te toeteren. Heel de kroeg voelt zijn energie en gaat hierin mee!

Ook op festivals en in stadions wordt de gastoeter gebruikt!

Niet alleen in kroegen en cafés wordt er zo'n gastoeter gebruikt, maar ook zie je de gastoeter vaak terug in bijvoorbeeld voetbalstadions. Wanneer de spelers het veld op komen, er een goal wordt gemaakt, of simpelweg om de tegenstander af te leiden begint iedereen met zijn gastoeter te toeteren. Deze gastoeter bij het voetballen zorgt ook hier weer voor meer beleving en energie op de tribune. Zo zie je dus dat niet alleen op festivals en in kroegen de beleving belangrijk is, maar ook op deze grote sportevenementen! Als ons laatste voorbeeld brengen we de grootste concurrent van de kroegen in het licht; de festivals! Ook hier gaat de MC regelmatig aan de gang met een gastoeter, denk hierbij aan wanneer er een nieuwe dj het podium beklimt of net voor een drop!

Een gastoeter kopen bij De Horeca Bazaar

Wanneer je een gastoeter (of meerdere) koopt bij De Horeca Bazaar ben je verzekerd van de aller laagste prijs! Dit geld, zoals onze vaste klanten al weten, niet alleen voor deze gastoeter, maar voor al onze feestartikelen! Wij kunnen deze laagste prijsgarantie bieden aangezien we het grootste deel van onze producten grootschalig importeren vanuit het buitenland. Wij hebben dus direct contact met de fabriek en ontvangen grote schaalvoordelen op onze producten door de grote afname die we bij ze doen. Daarbij streven we naar een perfecte klantenservice! Ervaar je een probleem met een zending of is er iets niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op, we lossen het graag voor je op!