De Horeca Bazaar

Gastoeter

Met deze bekende gastoeter zorg je voor extra beleving in de kroeg! Met de gastoeter blaas je enorm veel energie in het publiek en gaat de dansvloer uit z'n dak. Zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik!

incl BTW
excl BTW
luchthoorn gashoorn luchthoorn

Gastoeter

Blaas het dak eraf met deze luchthoorn op gas!

Vanaf
5,39
Per stuk
luchthoorn toeter stadion

Luchthoorn

Deze luchthoorn zorgt zeker voor de ultieme sfeer in jouw kroeg of evenement!

Vanaf
3,20
Per stuk
Steeds meer moet er uit de kast worden getrokken om het publiek te vermaken, te entertainen, te prikkelen! Daarvoor ben je bij ons aan het juist adres! Al zijn deze artikelen er vooral om de boel een beetje wakker te schudden!

Gastoeter en luchthoorn in de kroeg!

De bekende gastoeter of luchthoorn wordt vaak ingezet door een DJ in een feestcafé om de boel een beetje op te naaien tijdens een goede plaat! Het is onderdeel van een breder geheel aan feestartikelen in de horeca. Daarvan zijn ijsfonteinen en foamsticks waarschijnlijk de meest populaire. Deze combinatie van feestartikelen zorgt ervoor dat een avond dat stukje beleving krijgt dat jongeren kan prikkelen!

Gastoeters en luchthoorns op festivals en concerten

Niet alleen in kroegen en cafés wordt er zo'n gastoeter gebruikt, maar ook zie je de gastoeter vaak terug in bijvoorbeeld voetbalstadions, tijdens concerten of festivals. Het enorme geluid dat geproduceerd wordt door deze producten zorgt ervoor dat ook de grotere events hier gebruik van maken.

Gastoeter of luchthoorn kopen bij De Horeca Bazaar

Wanneer je een gastoeter (of meerdere) koopt bij De Horeca Bazaar ben je verzekerd van de aller laagste prijs! Wij importeren onze producten direct vanuit de fabriek en staan op deze manier altijd in voor onze prijs. Bijkomend voordeel van grootschalige import is dat we nagenoeg nooit zonder voorraad zitten. Vandaag bestellen voor 16:00 uur, morgen al in huis!
9.1
Snelle levering en goed advies
Snelle levering en goed advies.
Alles snel geregeld, betrokken personeel
Onze bestelling was spoed en moest bedrukt worden!! Alles ruim op tijd binnen, precies naar wens!
perfect product voor een scherpe prijs
de glow in the dark tape doet volledige aan de verwachtingen
Ik ben tevreden
Top