De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Gastoeter

Met deze bekende gastoeter zorg je voor extra beleving in de kroeg! Met de gastoeter blaas je enorm veel energie in het publiek en gaat de dansvloer uit z'n dak. Zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik!

Filters
Geel
Oranje
Rood
Zwart
Standaard
Prijs
luchthoorn gashoorn luchthoorn

Gastoeter

Blaas het dak eraf met deze gastoeter! Ideaal voor voetbalwedstrijden of als supporter!

Vanaf
7,81
Per stuk
luchthoorn toeter stadion

Luchthoorn

Deze luchthoorn zorgt zeker voor de ultieme sfeer in jouw kroeg of evenement!

Vanaf
3,20
Per stuk
Luchttoeter luchthoorn Oranje

Luchthoorn - Oranje/Holland

Deze luchthoorn zorgt zeker voor de ultieme sfeer tijdens Koningsdag of bijvoorbeeld tijdens een sportevent!

Vanaf
3,39
Per stuk
Luchthoor luchttoeter Belgie

Luchthoorn - Belgie

Deze luchthoorn zorgt zeker voor de ultieme sfeer voor evenementen in Belgie!

Vanaf
3,81
Per stuk
Steeds meer moet er uit de kast worden getrokken om het publiek te vermaken, te entertainen, te prikkelen! Daarvoor ben je bij ons aan het juist adres! Al zijn deze artikelen er vooral om de boel een beetje wakker te schudden!

Gastoeter en luchthoorn in de kroeg!

De bekende gastoeter of luchthoorn wordt vaak ingezet door een DJ in een feestcafé om de boel een beetje op te naaien tijdens een goede plaat! Het is onderdeel van een breder geheel aan feestartikelen in de horeca. Daarvan zijn ijsfonteinen en foamsticks waarschijnlijk de meest populaire. Deze combinatie van feestartikelen zorgt ervoor dat een avond dat stukje beleving krijgt dat jongeren kan prikkelen!

Gastoeters en luchthoorns op festivals en concerten

Niet alleen in kroegen en cafés wordt er zo'n gastoeter gebruikt, maar ook zie je de gastoeter vaak terug in bijvoorbeeld voetbalstadions, tijdens concerten of festivals. Het enorme geluid dat geproduceerd wordt door deze producten zorgt ervoor dat ook de grotere events hier gebruik van maken.

Gastoeter of luchthoorn kopen bij De Horeca Bazaar

Wanneer je een gastoeter (of meerdere) koopt bij De Horeca Bazaar ben je verzekerd van de aller laagste prijs! Wij importeren onze producten direct vanuit de fabriek en staan op deze manier altijd in voor onze prijs. Bijkomend voordeel van grootschalige import is dat we nagenoeg nooit zonder voorraad zitten. Vandaag bestellen voor 18:00 uur, morgen al in huis!
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...