De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
1 apr 2019 | Geschreven door:
Koningsdag, evenement, oranje, feestartikelen, koningsnacht

CODE ORANJE; is jouw Koningsdag evenement er al klaar voor?

Het is alweer 1 april! En nee, je veter zit niet los. April betekent voor ons toch echt wel het begin van het festival seizoen met knallers als Paaspop en Rebirth. Daarover later meer, want in april vieren we natuurlijk ook de verjaardag van ons Willie. Hiermee viert hij zelfs de grootste verjaardag ter wereld! Gelukkig weten wij in Nederland heel goed hoe we feest moeten vieren en voor de verjaardag van onze koning pakken we dan ook groots uit. Tijdens 26 en 27 april tikken we bijna de 400 evenementen aan! Al deze evenementen zijn natuurlijk niets waard zonder feestartikelen en daarom hebben we voor jullie een kleine gids welke feestartikelen het best bij jouw evenement passen.

De ruimte versieren.

Bij een verjaardag horen natuurlijk slingers en ballonnen, dus die mogen zeker niet ontbreken! Met de oranje of rood-wit-blauwe vlaggenlijnen heb je voor een klein bedrag de ruimte met oranje gevuld. Dit is is perfect te combineren met de ballonnen in oranje, rood, wit of blauw. De ballonnen bieden wij in vier verschillende formaten (28, 30, 90 en 130 cm) dus er zit vast en zeker iets geschikts bij.

No title

De sfeer te pakken met oranje confetti shooters!

Nu is het tijd voor de beste sfeermakers allertijden; confetti, confetti, en nog eens confetti. We kunnen er geen genoeg van krijgen, en al helemaal niet tijdens deze feestelijke dag. De kleur hoeven we gelukkig niet meer aan te raden, maar wellicht heb je enige twijfels over het formaat en/of andere vragen omtrent de shooters en streamers. Bekijk dan even onze Q&A over confetti shooters en streamers. Maar hoe dan ook, met een oranje confetti kanon schiet je zeker raak!

’Prins-pils’.

Van feesten weet Willem ook genoeg af, in zijn studententijd kreeg hij namelijk de bijnaam ‘prins-pils’. Het lijkt ons wel duidelijk waaruit deze bijnaam is ontstaan ;). Over bier gesproken, hopelijk ben je al op de hoogte van de wet ‘verbod op wegwerp plastic’ die sinds een aantal dagen dan ook echt groen licht heeft gekregen van het Europees Parlement. Voorlopig is het nog toegestaan, maar wil je toch een beetje beter zijn voor het milieu, stap dan nu al over op herbruikbare polycarbonaat glazen. Zo zijn bijvoorbeeld onze economy polycarbonaat glazen perfect voor Koningsdag. Dit komt omdat ze naast herbruikbaar ook nog eens stapelbaar en relatief goedkoop zijn.

No title

De beleving van het publiek

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar je publiek vermaken is een van de belangrijkste punten om te zorgen dat jouw evenement succesvol is. Een ballonnetje hier en daar is niet meer genoeg, het publiek is op zoek naar vermaak. Gelukkig hebben wij hier alle oplossingen voor. Oranje hawaii kransen, oranje brillen en oranje glitter hoedjes zijn allemaal perfecte artikelen om het publiek in te gooien of uit te delen. Maar wat is nou het meest succesvol? Dat zijn toch wel echt de led foam sticks, uiteraard hebben wij deze ook in het oranje! Dus laat de oranjekoorts maar beginnen, want met deze producten is jouw evenement er helemaal klaar voor!

Schrijf een reactie