De Horeca Bazaar
21 mei 2019
Bruiloft, feestartikelen, liefde, feest, bestickerde foam sticks, hartjes, ballonnen, katoenen draagtassen

De tofste feestartikelen voor jullie bruiloft!

Gefeliciteerd met jullie verloving, jullie gaan trouwen! Waarschijnlijk krijg je al lichte paniek bij het organiseren van jullie dag. Wat ook begrijpelijk is aangezien er veel meer bij komt kijken dan alleen het uitkiezen van de perfecte jurk of een geschikt pak. Het is natuurlijk aan jullie of je er voor kiest om de gehele bruiloft zelf te regelen of dit liever uit te besteden aan een wedding-planner. Maar gelukkig kunnen wij jullie alvast een handje helpen..

Het is misschien niet een van de eerste dingen waar je aan denkt, maar immers zo belangrijk. Namelijk de versiering en party gadgets op de trouwdag. Misschien had je zelf al wel aan slingers en ballonnen gedacht, maar daarnaast hebben wij nog een aantal creatieve ideeën om jullie dag nog net wat meer bijzonder te maken.

No title

Gepersonaliseerde led foam sticks

Willen jullie écht indruk maken op de gasten? Dan is dit sowieso iets voor jullie bruiloft. De led foam sticks zijn niet alleen een ontzettend populair product bij grote evenementen maar ook in de bruiloft-scene. De led foam sticks zijn namelijk echte sfeermakers. Daarnaast bieden wij ook nog de mogelijkheid om de led foam sticks te laten personaliseren met jullie namen en/of trouwdatum. Het ontwerp is helemaal aan jullie. Dit maakt jouw bruiloftsfeest in een handomdraai fantastisch! De foam sticks zijn in verschillende kleuren beschikbaar, zo is er vast een kleur die bij de bruiloft past!


No title

Hartjes.. hartjes.. en nog meer hartjes

Deze geweldige dag draait natuurlijk om liefde en daar draaien we niet omheen. Met de hartjes ballonnen maak je in ieder geval al een goede start. Maar hoe dacht je bijvoorbeeld over een letterlijk knallend feest met de Magic FX confetti shooter met rode of witte hartjes? Er zijn genoeg andere partijen die confetti shooters aanbieden voor jouw bruiloft. Echter zijn de confetti shooters van Magic FX van goede kwaliteit en schieten bij een kleine confetti shooter al 4-6 meter de lucht in! Zo geef je het echte wow-effect aan de gasten.

No title

Photobooth

Deze prachtige dag wil je natuurlijk vastleggen. Op zoek naar iets origineels? Dan kun je een photobooth huren! Fotodoos komt namelijk met een photobooth naar keuze naar jouw bruiloft. De photobooth zorgt voor een bijzondere beleving voor de gasten, waarbij er een fotostrip in het bijgeleverde gastenboek wordt geplakt en daarnaast krijgen de gasten ook een fotostrip mee naar huis. Als kers op de taart kan het ontwerp van de fotostrips ook nog eens aangepast worden aan jullie bruiloft met bijvoorbeeld jullie namen!

No title

Het bedankje

De gasten bedanken dat zij er waren.. hoe pak je dit nou origineel aan? Daar hebben wij de oplossing voor. Namelijk de bedrukte tasjes. Een gepersonaliseerd bericht want het ontwerp is helemaal aan jou. Daarnaast zijn het super handige tasjes die de gasten ook nog eens kunnen hergebruiken. Kortom een super leuk aandenken van jullie trouwdag!

Wij denken dat je met deze feestartikelen sowieso een goede indruk maakt op de gasten. Heb je nog vragen of wil je graag gepersonaliseerde foam sticks of tasjes bestellen? Neem dan even contact met ons op!

Wij gebruiken cookies