De Horeca Bazaar
18 dec 2019
Gouden confetti, Confetti shooters, Confetti kanon

Gouden confetti

Goud is de kleur van overwinning, de kleur van de nummer 1, de kleur van onverslaanbaar! Gouden confetti is, samen met de multicolor confetti, onze meest verkochte kleur. Vooral nu met de feestdagen voor de deur, loopt de verkoop van de gouden confetti weer enorm op. Voor ons tijd om het gebruik van deze onverslaanbare confetti eens even onder de loep te nemen.

Wanneer gouden confetti?

Zoals gezegd zijn de gouden en multicolor confetti varianten de meest verkochte kleuren. De multicolor papieren confetti is natuurlijk altijd passend; een verjaardag, opening of gewoon een verjaardagsfeestje zijn al goede redenen om de multicolor confetti te laten vliegen.
Bij de gouden confetti zijn de gebruiksmomenten net wat specifieker. Goud staat voor de kampioen, de nummer 1, de beste. Dat zorgt ervoor dat de verkoop van de gouden confetti een vlucht neemt in Mei. Waarom? Omdat er dan veel (sport)kampioenschappen gevierd worden en goud is nou eenmaal de kleur van de kampioen!
Daarnaast beleeft de verkoop van de gouden confetti een flinke piek in December, deze piek laat zich natuurlijk erg makkelijk voorspellen; de feestdagen! Goud staat voor chique, elegantie en feest. Gouden confetti geeft letterlijk en figuurlijk wat meer glans aan de feestdagen.

Hoe gouden confetti te gebruiken?

De mega populaire gouden confetti is op verschillende manieren in te zetten. Zo kan de losse gouden confetti ingezet worden met behulp van hardware. Zo zorgt bijvoorbeeld de Swirl fan voor een mooi evenredig verdeelde confetti output, wordt vaak ingezet bij bijvoorbeeld modeshows. Andere vormen zijn bijvoorbeeld de stadium blaster, zoals de naam al zegt vaak ingezet bij grootschalige (stadion)evenementen.
Wij verkopen echter veruit het meeste gouden confetti in de vorm van handmatig gouden confetti shooters en elektrische gouden confetti shooters. Het effect en de output van beide typen confetti kanonnen is identiek. Het enige verschil is dat de handmatige gouden confetti shooters enkel handmatig te ontsteken zijn en de elektrische gouden confetti shooters enkel met behulp van hardware te ontsteken zijn. De Power shot wordt het vaakst ingezet om de elektrische (gouden) confetti te ontsteken.
Het grote verschil is dat de elektrische confetti shooters met een druk op de knop ontstoken kunnen worden. Op deze manier kun je meerdere elektrische confetti kanonnen gelijktijdig ontsteken, wat een professioneel effect geeft in clubs of op grote festivals.
De handmatige confetti kanonnen geven dan weer net dat extra interactie met het publiek wanneer de DJ of MC met de confetti kanonnen bezig is.
Op dit gebied is er geen goed of beter; het is maar net welke sfeer je wil neerzetten.

Gouden confetti combineren met andere feestartikelen

Om de feestdagen in je horecagelegenheid, club, restaurant of natuurlijk gewoon thuis nog sfeervoller te maken is het perfect om de gouden confetti te combineren met onze andere feestartikelen. Maak het feest compleet met onze gouden ballonnen (wellicht nog chiquer om er bedrukte ballonnen van te maken met je eventnaam), professionele ijsfonteinen, kunststof champagneglazen en kunststof wijnglazen.

Ondanks dat de feestdagen altijd gezellig zijn, maak je ze net een beetje gezelliger met ons assortiment feestartikelen!

Team De Horeca Bazaar wenst jou, en je naaste, hele fijne feestdagen!

Wij gebruiken cookies