De Horeca Bazaar
23 mrt 2020
Producten

Hoe helpt De Horeca Bazaar je door deze thuisquarantaine?

Goedkope American red cups kopen

COVID-19, vooral onder de kroegtijgers onder ons beter bekend als Corona, heeft een mega impact op ons dagelijks leven. Maar om zo snel mogelijk weer te kunnen genieten van al onze feestartikelen op jouw favoriete festival, of in jouw favoriete kroeg, moeten we zelf de verantwoordelijkheid nemen. De verantwoordelijkheid om dit virus in te perken en dat begint bij onszelf, door thuis te blijven waar kan en op een verantwoorde manier de natuur op te zoeken en daarbij contacten te vermijden.

Om deze periode een beetje dragelijk te maken, hebben wij een aantal tips voor jullie om er het beste van te maken..

Speel Beer Pong met onze American red cups

Natuurlijk is het spel Beer Pong bij de meeste mensen bekend. Maar vooral in deze tijd, dat je met een beperkt sociaal gezelschap jezelf moet zien te vermaken, is Beer Pong de uitkomst! Speel met de rode red cups tegen de blauwe red cups, de verliezer dient een opdracht uit te voeren. Simpel as that! Het grote voordeel van dit spel is dat je de 1,5 meter afstand goed in acht houdt.

Goedkope polycarbonaat glazen kopen

Met onze Kunststof glazen de natuur in!

Natuurlijk is het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven waar mogelijk. Maar nu de temperaturen wat stijgende zijn, is het natuurlijk ook wel lekker om even de natuur in te gaan, uiteraard met gepaste afstand van de mensen die er hetzelfde over denken.

Wanneer je een paar uurtjes ontsnapt aan de vier muren om je heen, neem dan onze kunststof glazen met je mee om in het park, of langs de waterkant, heerlijk te kunnen genieten van een drankje. Natuurlijk is de horeca tijdelijk nog dicht, maar op deze manier kun je jezelf toch nog een beetje verwennen.

Er hangt, letterlijk, romantiek in de lucht

Probeer van deze nood een deugd te maken. In een wereld waar we altijd en overal tijd tekort komen, kunnen we nu genieten van de dierbaren die het dichtst bij ons staan. Onze tip: bestel onze hartjes ballonnen in combinatie met onze led theelichtjes en bouw jullie slaapkamer om tot het de meest romantische mansion van het land!

Bijkomend voordeel is dat je op deze manier zoveel krediet opbouwt bij je partner, dat je na afloop van deze crisis kunt gaan en staan waar je wil!

Bescherm jezelf met onze wegwerp poncho’s

Dit is meer een praktische tip. Wij merken dat er een toenemende vraag is naar onze regenponcho vanuit de zorginstellingen. Onze regenponcho’s kunnen een eerste bescherming vormen tegen besmetting op Corona.

Bengaalse stadion fakkels

Met horecagelegenheden en festivals als voornaamste klanten, hebben ook wij het momenteel lastig. Maar aan de orders die we binnenkrijgen valt ons een ding op; de Bengaalse stadion fakkels lijken ineens meer in trek dan daarvoor.

Wellicht worden de stadion fakkels ingezet als eerbetoon aan zorgmedewerkers. Maar heel eerlijk; wij hebben ook geen idee.

Wij gebruiken cookies