De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
21 jan 2021 | Geschreven door:

Nu het vermaak volledig opgedroogd is

De val van het kabinet is typerend voor de periode waarin we zitten; net als in onze mooie branche blijft ook hier het podium leeg. Met de komst van de avondklok worden we nog een stukje harder op de feiten gedrukt; we zijn nog ver van waar we zijn moeten, de weg is nog lang! Maar we moeten door met z'n allen, doorbijten! Hoe? We gaan jullie helpen!

Fidget toys

In deze, letterlijk en figuurlijk, donkere dagen is het zoeken naar vermaak. Zoeken naar dingen die ons bezig kunnen houden en proberen om stress buiten de deur te houden. Daarom komt deze allernieuwste rage ook zo goed van pas. Deze speeltjes zijn via TikTok Nederland binnen komen vliegen en blijken een enorme hit aan het worden; de populaire anti-stress fidget toys! Deze Amerikaanse rage borduurt verder op het punt waar de fidget spinners gebleven zijn. Buiten het feit dat de spinners nog steeds populair zijn, zijn het nu de pop it fidget toys die als belangrijkste product in de spotlight staan!

Dus begint de stress je parten te spelen, dan raden we je zeker aan om een paar van deze speeltjes aan te schaffen!

Stay tuned met Live streams

Ondanks het feit dat we alles momenteel gesloten is, moeten we proberen om het vlammetje te laten branden. Veel van onze relaties hebben online een streaming waarmee we verbonden kunnen blijven bij de feestscene. Erg belangrijk om het waakvlammetje aan te laten en de energie stromend te houden. Natuurlijk kun je dit vlammetje vergroten door met je gezin er een echt feestje van te maken, waar foam sticks en ballonnen niet mogen ontbreken!

We begrijpen heel goed dat het niet hetzelfde is als t echie, maar het is een goede manier om de negativiteit buiten de deur te houden!

Natuurlijk zijn ook wij minder positief dan dat we altijd geweest zijn, dat is geheel logisch. Maar we zijn er ook van overtuigd dat we hier sterker uit gaan komen, met zijn allen!

Stay safe, stay positive!

Heel veel liefde,

Team De Horeca Bazaar

Schrijf een reactieReacties

henk van bree 4 mei '21

We zijn er bijna doorheen dank je wel Horeca Bazaar de feestdagen waren super de carnaval was top, mede door de leuke party effecten en gadgets van jullie.
De streams ik ben er wel een beetje klaar mee maar nog 1 x Defqon1 online(en vele anderen) en dan zal het toch wel kleinschalig gaan beginnen verwacht ik.
Wij gaan so wie so op herhaling met de tuin party,s,verhuren jullie nog ? A.s 14 mei is een vriend van me jarig en ik wil een MFX huren.deze heb ik met oud op nieuw ook gehad.
Wat hebben wij een geluk met onze buren .Dit jaar ga ik ze allemaal belonen met een bakkie koffie bij de Hema.
Lets Party and Stay save.

The Joker and Harley Quinn

> ReagerenMarleen Huijbregts 5 mei '21

Goedemiddag Henk,

Bedankt voor je reactie!

Wat fijn om te horen dat onze feestartikelen een bijdrage hebben geleverd aan de feestdagen en carnaval. Wij hopen ook dat we snel weer mogen feesten! Ik zal je mailen over de verhuur, dit is namelijk zeker mogelijk :).

Met feestelijke groet,

Marleen

> Reageren