De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
6 jul 2020 | Geschreven door:

Welke gekleurde kunstkerstbomen zijn het meest populair? Wij geven je een inzicht in onze verkoop!

Kunstkerstbomen zijn er natuurlijk al sinds jaar en dag. Iedereen kent de groene kunstkerstboom als (gemakkelijk) alternatief van de natuurboom. Naast het feit dat de kunstkerstboom niet brandbaar is, minder naalden laat vallen en langer mooi blijft, willen wij daar het (voor ons) belangrijkste voordeel aan toevoegen; vanaf nu geeft de kunstkersboom ook meer kleur aan je leven! Wij begrijpen dat je door de vele varianten kunstkerstbomen het bos even niet meer ziet. Wij gaan je proberen te helpen bij je keus!

Wij zijn natuurlijk de ultieme liefhebbers van kleur, sfeer en energie. Wat is er meer kleurrijk dan confetti, ballonnen of onze led foam sticks? Wat geeft er meer sfeer aan je leven dan deze feestartikelen? Vanaf nu zijn dat misschien wel de kunstkerstbomen voor in huis, de horecazaak, de kapsalon, noem maar op! Wij zetten voor je op een rijtje welke kunstkerstbomen wij het meest verkopen. We beginnen met onze minst verkochte kleur..

6. Zilveren kerstboom

Wij zijn zelf helemaal verliefd op de zilveren kerstboom; niet te opvallend, rustig, maar toch een ware eyecatcher vanwege de metallic look! De metallic look van de zilveren kerstboom geeft, in onze ogen, direct de kerstsfeer. Ondanks het feit dat deze zilveren variant goed verkocht wordt, is het de minst populaire kleur.

5. Gouden kerstboom

De gouden kerstboom is een beetje een apart verhaal. De gouden kerstboom van 210cm is de meest verkocht kunstkerstboom van alle kleuren. Echter verkopen wij verreweg het meeste kunstkerstbomen van 150cm, en daar valt de verkoop van de gouden kerstboom tegen ten opzichte van de andere kleuren. Ondanks het ontzettende feestelijke karakter van de metallic kleuren (zilver en goud), zijn dit dus niet onze populairste kunstkerstbomen.

4. Roze kerstboom – Fuchsia

Wanneer je het over opvallend hebt, dan kom je direct uit bij deze (foeilelijke ;)) roze kerstboom! Onwijs populair en vorig jaar als eerste uitverkocht. Dat kan natuurlijk een belangrijke reden zijn dat ie niet hoger staat dan de nummer 5 positie. Wil je helemaal over de piek, dan is de roze kerstboom fuchsia helemaal jouw ding!

Goedkope gekleurde kunstkerstbomen kopen

3. Roze kerstboom – Baby roze

Net boven de fuchsia kerstboom qua verkoop, staat de roze kerstboom – babyroze. Net wat minder “out there”, net wat rustiger, net wat “liever”. De roze kerstboom varianten gaan in ieder geval nek aan nek en schelen qua verkoop niet veel van elkaar.

2. Zwarte kerstboom

Dit hadden wij niet helemaal verwacht. Heel eerlijk gezegd hadden we de zwarte kerstboom nog niet eerder gezien. Maar toen we zagen hoe hoog het Google zoekvolume op “zwarte kerstboom” was, wisten we wel zeker dat deze opgenomen diende te worden in ons assortiment. De laatste jaren is mat zwart natuurlijk al steeds populairder geworden als kleur in huis. Dan is deze gave, stoere zwarte kerstboom de ideale aanvulling!

1. Witte kerstboom

Ondanks de vele kleuren en de meest opvallende kunstkerstbomen, is de meest populaire variant toch de witte kerstboom. Voor komend kerstseizoen hebben we de witte kerstboom dan ook ontzettend grootschalig ingekocht.

Deze overduidelijke winnaar van de gekleurde kerstbomen geeft natuurlijk een idee van witte kerst, de decoratie komt er mooi in naar voren en we moeten ook zeggen dat de witte kerstboom ook bij ons personeel de favoriet is. De meeste hebben de witte kerstboom al een mooi plekje gegeven in hun huisje of appartementje.

Uiteraard hebben wij ook de groene kunstkerstboom grootschalig op voorraad voor wanneer je die echte natuurlijke look wilt behouden. Wij zijn echter van mening dat mensen en bedrijven steeds meer de behoefte hebben om zich te onderscheiden, uniek te zijn en producten te kopen die aansluiten bij hun persoonlijkheid. Vandaar onze liefde voor de gekleurde kunstkerstbomen.. Die het overigens ook uitstekend doen op Instagram hebben we gemerkt.

Schrijf een reactie