De Horeca Bazaar
31 mei 2019
Producten

Themafeest #1: foute party!

Indruk maken op de gasten is toch wel een van de belangrijkste dingen bij het organiseren van een feest of evenement. Met een paar ballonnen en slingers heb jij het nog niet gedaan. Nu hebben we daar natuurlijk heel veel oplossingen voor, maar wat is er nou leuker dan het organiseren van een themafeest? In deze blog vertellen wij jou hoe je een geslaagde foute party organiseert. 100% feestgarantie!

Muziek

De basis voor een foute party begint natuurlijk met écht foute muziek. Via Spotify of andere muziek-apps heb je eenvoudig een lijst in elkaar gezet. Qmusic staat natuurlijk bekend om zijn foute party’s en heeft dan ook een top 500 van het foute uur! Hier kun je wat inspiratie opdoen voor het maken van jouw foute muziek lijst. Er zullen gegarandeerd wat ‘throwback’ momentjes tussen zitten!

Foute feestartikelen

En daar komen wij om de hoek kijken... Als het aan ons ligt kan er nooit een genoeg zijn aan feestartikelen. De keuze is in ieder geval genoeg, maar wat is geschikt voor een foute party? Of misschien een betere vraag, wat niet? Hieronder de vijf beste feestartikelen voor een foute party!

No title

1. Hawaiikransen
Naast een perfecte aankleding is dit ook leuk om uit te delen aan de gasten! De hawaii-kransen zijn toch wel een party-musthave en zeker op een foute party kunnen deze echt niet ontbreken!
2. Opblaasdieren
Opblaaskrokodillen, microfoons, strandballen en gitaren zorgen natuurlijk voor het echte foute-effect. Bovendien scoor je met de opblaasartikelen sowieso punten bij de gasten!
3. Glow sticks
Deze kent iedereen nog van vroeger, beter bekend als breeklichtjes. Deze kun je op tafel leggen of uit delen aan de gasten. Vooral als je niet zon groot budget hebt zijn de glow sticks zeer geschikt!
4. Kerstmutsen
Vooral leuk als het juist geen kerst is om het extra fout te maken! Bij De Horeca Bazaar profiteer je natuurlijk van onze laagste prijs garantie dus een grote kans dat zelfs de kerstmutsjes binnen het budget passen!
5. Foam handen
Het leuke aan de foam handen is dat je er ook een krijtstift bij krijgt zodat je de foam handen kunt personaliseren. Dit kun je zelf doen, maar ook aan de gasten overlaten.

Outfits

Hoe gekker, hoe beter. Je kunt natuurlijk gaan voor een compleet gestijlde outfit zoals Sneeuwwitje of Shrek, maar je kan ook goed en leuk zelf wat bij elkaar vinden! Van gouden glitter leggings tot afro-pruiken want het voordeel is; alles kan! Als het maar niet normaal is.. ;)

Wij gebruiken cookies