Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

American graduation party!

Geschreven door: op 14 Jun 2019
American red cups, American shotglaasjes, Hawaii kransen, led ringen, foam sticks, American graduation party, geslaagd, examens
Class of 2019; ten eerste van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma! Na al die jaren van bloed, zweet en tranen is het gelukt; jullie examens zitten erop! En met de succesvol afgeronde examens komt er een eind aan een tijdperk. En wat moet er gebeuren wanneer er een tijdperk succesvol beëindigd wordt? Juist; dit dient nooit meer vergeten te worden, en hoe kan dat beter dan een onvergetelijk feest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt. Onze tip voor jouw examenfeest; geef een American graduation party! Examenfeestje American style..

American red cups; de basis van jouw examenfeest!

goedkope american red cups kopen We starten met de basis. Aangezien er gedronken dient te worden, staat iedereen met een beker in zijn hand. De basis voor jouw Amerikaanse examenfeest zijn dus absoluut de American red cups! Deze typisch Amerikaanse bekers zie je terug in veel Highschool films, denk aan “American Pie”, “Clueless” en “Bring it on”. Deze American red cups hebben een inhoud van 473ml en zijn daarmee erg opvallend, een ware eyecatcher die meteen bepalend is in de setting van het feest. Daarnaast geven de cups een duidelijk signaal; er moet gedronken worden… veel gedronken worden. Met de American redcups is de toon gezet voor een typisch Amerikaans examenfeest, maar daarmee ben je er natuurlijk nog lang niet..

Feestartikelen die het Amerikaanse gevoel versterken

Zoals gezegd zijn de American red cups de basis voor je feest; deze zijn onmisbaar. Maar er zijn veel feestartikelen en toebehoren die het Amerikaanse gevoel op jouw examenfeest versterken. Onze American shotglaasjes zijn natuurlijk de ideale toevoeging op de American redcups, dat is een no-brainer.

Daarnaast kun je met weinig middelen zeer veel doen om jouw feest een waar American graduation party gevoel te geven. Denk aan de 10 meter lange Amerikaanse vlaggenlijnen. Deze Amerikaanse vlaggenlijnen benadrukken het Highschool gevoel tegen een zeer lage prijs.

Na de American red cups, Amerikaanse shotglaasjes en de vlaggenlijnen met een print van de Amerikaanse vlag, kun je gaan werken aan de finishing touch. Wij adviseren om de kleuren rood, wit en blauw aan te houden. Dit zijn zowel de kleuren van de vlag en komt dus ook weer terug in de American red cups. Daarbij valt te denken aan de rood wit blauwe Hawaii kransen, foam sticks rood (of ook rood wit en blauw) en de led vingerlampjes in deze kleuren!

Zoals gezegd; dit is een afsluiting van een tijdperk, die gaan altijd gepaard met een lach en een traan. Maar een ding….. Class of 2019, MAKE IT EPIC!!
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.