De Horeca Bazaar
1 apr 2020
Producten

Wanneer het feest is gedoofd, brand het licht van hoop..

Natuurlijk is De Horeca Bazaar gericht op feest, gezelligheid, horeca en festivals. Wij staan vooraan wanneer er muziek klinkt en gaan als laatste naar huis. Wij zijn de ambitieuze levensgenieter die geen tijd kent. In deze tijd van het Coronavirus en surrealisme liggen de feestjes stil, maar wij zeker niet. Ook in deze tijden willen wij ambitie tonen en niet aan de zijlijn blijven staan. De Horeca Bazaar in tijden van Coronacrisis..

Het Rode Kruis

Normaliter zijn wij importeur van horeca- en feestartikelen en verkopen deze via verschillende webshops. Waar de helden van het feest het podium af moeten vanwege dit verschrikkelijke virus, wordt datzelfde podium beklommen door de helden ons land. Wij zijn druk bezig om een webshopje op te richten – www.respectvoordezorg.nl – waarop wij armbandjes verkopen die aangeven dat onze zorghelden er niet alleen voorstaan. De winst van deze armbandjes wordt, in combinatie met mondkapjes, gesponsord aan het Rode Kruis. Op deze manier willen wij ons steentje (hoe klein deze ook mag zijn) bijdragen aan de fantastische zorg die ons land in deze tijden overeind houd!

Goedkope lampionnen kopen

Onze fakkels als teken van hoop tijdens een uitvaart

Nu de feestjes zijn opgedroogd, geldt dat ook voor het overgrote deel van onze regulier bestellingen. De paar orders die nog binnenkomen hebben dan ook stuk voor stuk een bijzonder verhaal en hebben helaas vaak te maken met de desastreuze gevolgen van het Coronavirus.

Wij zien dat er een aantal artikelen nog goed verkocht worden. Dat zijn ten eerste de Bengaalse fakkels. Na contact met deze klanten blijkt dat onze Bengaalse fakkels worden ingezet bij het begeleiden van de (kleine) rouwstoet. “Licht in een tijd van duisternis, een teken van hoop”, aldus een van onze klanten die afscheid moet nemen van een dierbare. De Bengaalse fakkels zijn ook een opvallende aanwezige op de streambeelden waarop kennissen en andere dierbare de mis kunnen volgen.

Goedkope lampionnen kopen

Lampionnen met lichtjes en led waxinelichtjes

Ook de lampionnen, led lichtje, en LED waxinelichtjes brengen veel sfeer. Neem zeker een kijkje in onze webshop!

Wij gebruiken cookies