De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
1 apr 2020 | Geschreven door:
Coronavirus, Coronacrisis, Lampionnen, Led theelichtjes, Led waxinelichtjes, Bengaalse stadion fakkels, Uitvaart

Wanneer het feest is gedoofd, brand het licht van hoop..

Natuurlijk is De Horeca Bazaar gericht op feest, gezelligheid, horeca en festivals. Wij staan vooraan wanneer er muziek klinkt en gaan als laatste naar huis. Wij zijn de ambitieuze levensgenieter die geen tijd kent. In deze tijd van het Coronavirus en surrealisme liggen de feestjes stil, maar wij zeker niet. Ook in deze tijden willen wij ambitie tonen en niet aan de zijlijn blijven staan. De Horeca Bazaar in tijden van Coronacrisis..

Het Rode Kruis

Normaliter zijn wij importeur van horeca- en feestartikelen en verkopen deze via verschillende webshops. Waar de helden van het feest het podium af moeten vanwege dit verschrikkelijke virus, wordt datzelfde podium beklommen door de helden ons land. Wij zijn druk bezig om een webshopje op te richten – www.respectvoordezorg.nl – waarop wij armbandjes verkopen die aangeven dat onze zorghelden er niet alleen voorstaan. De winst van deze armbandjes wordt, in combinatie met mondkapjes, gesponsord aan het Rode Kruis. Op deze manier willen wij ons steentje (hoe klein deze ook mag zijn) bijdragen aan de fantastische zorg die ons land in deze tijden overeind houd!

Goedkope lampionnen kopen

Onze fakkels als teken van hoop tijdens een uitvaart

Nu de feestjes zijn opgedroogd, geldt dat ook voor het overgrote deel van onze regulier bestellingen. De paar orders die nog binnenkomen hebben dan ook stuk voor stuk een bijzonder verhaal en hebben helaas vaak te maken met de desastreuze gevolgen van het Coronavirus.

Wij zien dat er een aantal artikelen nog goed verkocht worden. Dat zijn ten eerste de Bengaalse fakkels. Na contact met deze klanten blijkt dat onze Bengaalse fakkels worden ingezet bij het begeleiden van de (kleine) rouwstoet. “Licht in een tijd van duisternis, een teken van hoop”, aldus een van onze klanten die afscheid moet nemen van een dierbare. De Bengaalse fakkels zijn ook een opvallende aanwezige op de streambeelden waarop kennissen en andere dierbare de mis kunnen volgen.

Goedkope lampionnen kopen

Lampionnen met lichtjes en led waxinelichtjes

Ook de lampionnen, vooral met led lichtje, en de led waxinelichtjes zijn producten die momenteel nog verkocht worden. Ook die worden gebruikt als lichtje in de duisternis in het algemeen, en bij uitvaarten in het bijzonder.

Deze week spraken we met een klant die ons vertelde dat ze aan alle lampionnen kaartjes had gemaakt met de namen van de vrienden en familieleden van de overledene. Op deze manier waren ze er toch een beetje bij op de uitvaart. De lampionnen vulde de leegte en droegen bij aan het warme gevoel, dat zeker op zo'n moment uitgestraald moest worden. We hebben, uiteraard na akkoord van de klant, bij deze blog foto’s hiervan geplaatst. Juist in deze periode moet je op zoek naar oplossingen zodat je dierbare toch een verdiend en waardig afscheid krijgt. Wij vonden dit een erg mooi en bijzonder initiatief!
Wij wensen iedereen heel veel sterkte en kracht in deze enorm moeilijke tijden. Meer nog dan anders moeten we laten zien dat we een eenheid zijn, zorgend voor onze medemens en daar een trots onderdeel van te zijn.

Samen staan we sterk en gaan we hier, als eenheid, nog sterker uitkomen.

Heel veel liefde,

Team De Horeca Bazaar

Schrijf een reactie