De Horeca Bazaar
13 mei 2019
Bengaalse stadion fakkels, feestvuurwerk categorie 1, confetti shooters

Kampioen word je met De Horeca Bazaar!

No title

Het einde van het sportseizoen is weer in zicht, sportclubs maken zich op voor de eindsprint. Een heel seizoen geknokt om jezelf aan het einde van de rit “de kampioen” te mogen noemen. Hoe dicht de lach en de traan bij elkaar kunnen liggen heeft de officieus voetbalkampioen van Nederland ons deze week laten zien; vorige week de blijdschap om de beker, midweeks de enorme teleurstelling na uitschakeling in de Champions Leage om vervolgens de zondag erop feest te vieren met het behalen van het officieus kampioenschap van de Eredivisie.

Maar of het nu de Champions Leage, de Eredivisie of om een kampioenschap op amateurniveau betreft; bij een kampioenschap gaat het los! Heel het jaar gestreden voor dat ene moment. En wanneer dat dan behaald is, dan gaat de knop om en is het (eindelijk) tijd voor feest. En wanneer wij het woord “feest” horen, dan weten we dat we aan de bak mogen. Bij kampioenschappen zijn er altijd twee producten uit ons assortiment die niet aan te slepen zijn.

Stadion fakkels

Wat staat er nou meer heroïsch dan een grote rookpluim in de kleuren van jouw cluppie?! De stadion fakkels zijn een absolute must tijdens ieder kampioenschap. Na elke wedstrijd van Ajax in de Champions Leage konden wij onze voorraad stadion fakkels weer volledig aanvullen. De rode stadion fakkels zijn het meest populair. Dat is ook niet heel gek aangezien de drie grootste voetbalclubs in Nederland de rode kleur dragen. Daarnaast hebben we ook de blauwe stadion fakkels in ons assortiment.

No title

Confetti kanonnen

Naast stadion fakkels zijn de confetti kannonen onwijs populair onder aanstaande kampioenen. Bij bijna alle grote huldigingen op televisie wordt confetti gebruikt om het feest nóg meer cachet te geven. Natuurlijk kennen jullie de confetti kanonnen al en kun je deze op (bijna) iedere hoek van de straat kopen. Maar De Horeca Bazaar onderscheidt zich op twee cruciale punten:

- Onze confetti kanonnen zijn van het merk MagicFX. Het bereik van de MagicFX kanonnen is niet te vergelijken met de goedkope alternatieven. Niet voor niets worden deze confetti kanonnen gebruikt op alle grote festival, evenementen en... Juist; voor de kampioenen!
- Wij bieden, als enige partij in Nederland, de custom made confetti kanonnen aan. Deze optie biedt de mogelijkheid om je eigen confetti kanonnen samen te stellen met kleuren naar keus !

Waar we vorig jaar het feestje in Eindhoven extra glans (en confetti, vooral heel veel confetti) mochten geven, gaan er dit jaar ladingen vol stadion fakkels en confetti kanonnen richting onze hoofdstad. Maar op welk niveau dan ook; wij zijn trots om mee te mogen werken aan de huldiging van diegene die het verdiend hebben, die het hele jaar geknokt hebben..

Strijders van Nederland, KAMPIOENEN, geniet van jullie moment!!

Wij gebruiken cookies