De Horeca Bazaar
29 aug 2019
Oktoberfest, Oktoberfest feestartikelen, Oktoberfest bierpul, kunststof bierpul, Oktoberfest bril, Oktoberfest hoedje, Oktoberfest Hawaii kransen

Hoe onze Oktoberfest artikelen jouw omzet kunnen verhogen!

De Oktoberfesten schieten als paddenstoelen uit de grond. Megatenten worden in ieder dorp en in iedere stad op weilanden geplaatst om het jaarlijkse, uit Duitsland overgewaaide, bierfeest weer groots op te kunnen zetten. Inmiddels telt Nederland 226 Okterfesten (2018), wat alleen nog maar oplopend is. Deze Oktoberfest gekte zorgt ervoor dat steeds meer Nederlanders een lederhose in de kast hebben hangen. Ook Oktoberfest feestartikelen worden steeds populairder. In deze blog gaan we dieper in hoe onze Oktoberfest feestartikelen ervoor kunnen zorgen dat je de enorme concurrentie voor kunt blijven én omzet verhogend ingezet kunnen worden.

Meer omzet door het weggeven van leuke Oktoberfest artikelen aan vroege vogels

No title

Populaire Oktoberfest artikelen zijn bijvoorbeeld onze Oktoberfest bril, Oktoberfest hoedje, Oktoberfest Hawaii kransen en vergeet natuurlijk onze Oktoberfest bierpul 50cl niet! Vanwege het feit dat wij onze producten zelf importeren, betaal je altijd groothandelsprijzen bij De Horeca Bazaar. Dus ook voor onze Oktoberfest feestartikelen.

Maar oké; het inkopen bij De Horeca Bazaar leidt dan tot minder kosten. Maar hoe leidt het naar meer omzet? Stel je organiseert een Oktoberfest voor 1000 bezoekers. Dan kan het erg interessant zijn om 150 Oktoberfest hoedjes bij ons in te kopen, en weg te geven aan de eerste 150 bezoekers van jouw Oktoberfest. Op deze manier worden gasten geprikkeld om vroeger te komen waardoor er meer consumpties gekocht zullen worden. Ook heeft een vroege drukte een aantrekkingskracht op andere bezoekers, die bang zijn teveel van het feest te missen. Zo zal het weggeven van Oktberfest producten leiden tot een vroegere drukte, wat weer zal resulteren in een hogere drankomzet.

Oktoberfest artikelen bij aankoop van een kaartje, bij entree of bij het naar huis gaan

No title

Zoals gezegd is de concurrentie op het gebied van Oktoberfesten enorm. In ieder dorp of in iedere stad wordt een Oktoberfest georganiseerd. Hoe kom je toch boven de concurrentie uit, en verbeter je je concurrentiepositie te midden van al dit geweld?

Een mogelijkheid is om bij aankoop van een kaartje een gratis Oktoberfest hoedje, bril of Hawaii krans te beloven. Deze kun je dan geven bij de aankoop van een kaartje, of je belooft dat ze bij de entree een Oktoberfest verrassing krijgen.

Daarnaast kan je je feestgangers ook een Oktoberfest verrassing beloven bij het verlaten van het Oktoberfest. Denk hierbij aan merchandise met jouw logo erop zodat je feestgangers na je Oktoberfest jou nog blijven herinneren! Een voorbeeld hiervan is natuurlijk het bedrukken van onze kunststof bierpul. Je kan het ontwerp ieder jaar veranderen waardoor jouw feestgangers de bierpullen gaan sparen. Zo bouw je ook meteen een band op met jouw gasten. Om kosten te besparen kan je in dit geval de Oktoberfest bierpul ook al gebruiken tijdens je Oktoberfest en deze als verrassing mee naar huis geven.

Deze verassingen kunnen net dat extra zetje geven om ieder jaar weer voor jouw Oktoberfest te kiezen in plaats van die van de concurrent.

Verkoop van Oktoberfest feestartikelen

Ondanks het feit dat Oktoberfest een overduidelijk themafeest is waarbij gasten precies weten wat ze kunnen dragen, zijn er altijd gasten die underdressed op het feest verschijnen. Dit zijn vaak de gasten die weinig tijd hebben gehad om te shoppen, en houden van gemak. Zij geven graag 5 euro uit voor een Oktoberfest bril of 10 euro voor een Oktoberfest hoedje om wat minder uit de pas te lopen die avond. Vooral bij de wat grotere Oktoberfesten kan het dus zeer rendabel en interessant zijn om een standje in de tent/zaal te plaatsen waaruit de Oktoberfest artikelen verkocht kunnen worden.

Zorg dat je met je Oktoberfest, temidden van de enorme concurrentie, toch boven het maisveld uit blijft steken en net dat beetje extra service of verrassing geeft dat gasten kan overtuigen en dat bij blijft voor het jaar erop.

Qua prijs zijn onze Oktoberfest artikelen de perfecte give-aways voor ieder Oktoberfest!

Wij gebruiken cookies