De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Breaklights - 15cm - Blauw

Grote breaklights, oftewel glow sticks, tegen de laagste prijs!

Door de enorm groeiende populariteit van alle festival artikelen zoals foamsticks en ballonnen zijn ook de glow sticks de laatste tijd een erg populair product, voor zowel grote festivals als voor kleinere evenementen. Overal komt deze nieuwe breaklight trend tevoorschijn. De Horeca Bazaar heeft het assortiment daarom ook verbreedt en zo heeft ook deze 15 cm variant een plek gekregen in het breeklicht assortiment.

DOOR WIE WORDEN DE GLOWSTICKS GEBRUIKT?

Van de kleinste privéfeestjes tot aan de grootste evenementen, overal zijn de glowsticks terug te vinden. Door het haakje dat eraan zit kunnen ze ook opgehangen worden als decoratie middel. Door het prachtige effect dat de breaklights hebben worden ze gebruikt door grote ondernemingen maar ook door kleine afnemers die ze gebruiken voor een eigen feest of verjaardag.

HOE WERKEN DE BREAKLIGHTS PRECIES?

De glow sticks zijn erg makkelijk te gebruiken, ze moeten, net als de andere breeklicht varianten, geknakt worden voor gebruik. Nadat de breeklichten zijn geknakt onstaat er een chemische reactie en zal het een prachtig glow effect creëren.

DE GLOW STICKS VAN DE HORECA BAZAAR

De Horeca Bazaar importeert altijd rechtstreeks vanuit de fabrikant, door het distributiekanaal erg kort te houden kunnen we deze glow sticks aanbieden voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Door het grootschalig importeren worden de prijzen alleen nog maar voordeliger en daarom werkt De Horeca Bazaar ook met staffelprijzen, dit wil zeggen; hoe meer je besteld hoe goedkoper het wordt! Bestel uw de breeklichten of glowsticks voor 15:00? Heeft u ze de volgende dag al in huis!

Slechts 125 set in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.03