De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glow sticks - Multicolor

Immens populaire breaklights; aanvulling op ieder feest, decoratief of als lichtgevende armbandjes. Glow sticks kopen tegen de laagste prijs!

Ze bestaan al sinds mensenheugenis; de lichtgevende armbandjes. Deze breeklichtjes (ofwel breaklights) doen hun naam eer aan. Wanneer je de armbandjes op verschillende plaatsen "knakt", dan lichten de armbandjes op. Deze glow sticks worden erg veel gebruikt tijdens full-moon parties, kinderfeestjes, Halloween feesten, speurtochten, droppings, in de horeca en zelfs als decoratie in een ijsemmer of gewoon op de grond. De breeklichtjes van De Horeca Bazaar branden wel tot 8 uur lang en zijn een toevoeging voor ieder feest of evenement. Door middel van de toegevoegde connectoren zijn de breaklights te verbinden in lichtgevende armbandjes, lichtgevende halskettingen, lichtgevend enkelbandje of iedere andere creatieve creatie die u zelf kunt bedenken. Deze glow sticks vormen al sinds jaar en dag de basis voor ieder feest of evenement. Net zoals de welbekende Hawaii kransen en LED foamsticks.

Breaklights kopen tegen de laagste prijs van Nederland

Wij zeggen het niet alleen, wij doen het ook echt! De Horeca Bazaar biedt de lichtgevende armbandjes aan tegen de laagste prijs van Nederland. Vindt u de breeklichtjes elders goedkoper? Meld het ons en wij passen onze prijzen direct aan. Vanwege het feit dat De Horeca Bazaar de glow sticks in grote hoeveelheden tegelijk inkoopt, is het mogelijk om de laagste prijs van Nederland te bieden.

Bekijk ook onze staffelprijzen om uw breeklicht armbandjes nog efficiënter in te kopen!

Slechts 1515 pakken in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.93