De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Breaklights - 10cm - Geel

Breaklights, breeklichtjes of glowsticks; andere benamingen voor hetzelfde prachtige effect!

Door het continu vernieuwen van ons assortiment zorgt De Horeca Bazaar ervoor dat het altijd bij blijft met de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van festivals en uitgaansleven. Zo hebben we artikelen zoals foam sticks, ballonnen, confetti kanonnen en nog veel meer. Zo ook deze nieuwe glow sticks, ook wel breaklights genoemd, die sinds kort in het assortiment zitten. De breeklichtjes werden steeds populairder en zijn daarom nu in 4 verschillende varianten verkrijgbaar. Het effect dat de glowsticks geven is prachtig en komt het best tot zijn recht bij schemering of in het donker.

HOE WERKEN DE BREAKLIGHTS, OF GLOW STICKS PRECIES?

Heel simpel, de naam verklapt het eigenlijk al, de breeklichten moeten worden geknakt en zullen door een chemische reactie zorgen voor een prachtig glow in the dark effect. De glowsticks (ook wel breaklights genoemd) zullen nadat ze geknakt zijn voor 12 uur lang goed branden, de glow sticks kunnen tussendoor niet uitgezet worden omdat het glow effect word gecreëerd door een chemische reactie in plaats van met een aan/uit knop. Door het haakje van de glow sticks kunnen ze ook worden opgehangen, hierdoor kan aan elk feestje een mooi glow effect gegeven worden.

WAARVOOR GEBRUIKT MEN DE GLOWSTICKS OF BREAKLIGHTS?

Vanwege het glow in the dark effect van de breeklichten creëert het een erg mooie sfeer op elk feest of festival, de glow sticks worden daarom ook van kinderfeestjes tot aan de grootste festivals gebruikt om de sfeer te optimaliseren!

GLOW STICKS VOOR DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

Buiten de ruime keus aan verschillende soorten, maten en kleuren glowsticks worden ze, bij De Horeca Bazaar, ook nog eens aangeboden voor gegarandeerd de allerlaagste prijs van Nederland! Door onze grootschalige inkoop, die we direct bij de fabrikant doen, kunnen we deze laagste prijs garantie bieden. Een bijkomend voordeel hiervan is dat we altijd direct uit voorraad kunnen leveren.
Besteld u de glowsticks voor 15:00 vandaag? Dan heeft u ze de volgende dag al in huis!

9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"