De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Breaklights - 15cm - Groen

Mega breeklichtjes, of glow sticks, vormen de ultieme feestdecoratie!

Festivals en evenementen, hoe groot of klein ook, ze zijn tegenwoordig steeds meer bezig met de beleving en de ervaring van de bezoekers. Er komen vaak foam sticks, confetti kanonnen, ballonnen en nog veel meer feestartikelen bij kijken, en dat allemaal om de mensen zo veel mogelijk te prikkelen. Deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment is een perfecte aanvulling op dit rijtje van sfeer makende producten; de glow sticks. Glow sticks zijn erg trending en een echte hardloper in ons assortiment en daarom zijn ook deze 15cm varianten aan het assortiment breaklights toegevoegd.

VOOR WIE ZIJN DE BREEKLICHTEN OF GLOWSTICKS?

De breaklights worden gebruikt door de kleinste privéfeestjes tot aan de grootste festivals of evenementen. Het is tenslotte een van de meest populaire feestartikelen van het moment. Op elk evenementen kunnen deze breeklichten met een glow effect de sfeer optimaliseren.

HOE WERKEN DE BREAKLIGHTS PRECIES?

Voordat de breeklichten het glow effect geven moeten ze eerst worden geknakt, dit werkt hetzelfde als met de traditionele glow armbandjes. de glow sticks zullen tot 12 uur lang branden nadat ze zijn geactiveerd en kunnen tussendoor niet uitgezet worden. Door de lange brandtijd zijn ze geschikt om het hele feest het glow effect te kunnen geven. Niet voor niets dat deze breaklights ook gebruikt worden als feestverlichting of feestdecoratie.

BREEKLICHTJES VOOR DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

Bij De Horeca Bazaar is het assortiment altijd gevuld met de laatste trends en nieuwste rages op het gebied van feestartikelen en party gadgets. De toevoeging van deze glow sticks kon daarom ook niet uitblijven. Dit prachtige product kan u ook nog eens worden aangeboden voor de allerlaagste prijs van Nederland! Uw glowsticks kopen voor 15:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!

Nog 983 set op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2744
9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"
2.03