De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glow sticks haarband

Steel de show met deze glow in the dark haarband! Glow sticks niet inbegrepen.

Ze zijn bij iedereen wel bekent, de breeklichtjes (of ook wel "Breaklights"). Deze lichtjes geven licht wanneer ze op bepaalde plekken 'gebroken' worden. Je ziet deze breaklights overal terug, van full-moon parties tot kinderfeestjes. En van speurtochten tot de grootste feesten. Er is altijd wel een moment waar ze van pas komen en ze zijn altijd leuk als toevoeging tot uw evenement. Wij hebben nu een extraatje toegevoegd aan onze glow sticks. Wij hebben nu namelijk glowsticks haarbanden toegevoegd aan ons assortiment.

Glowsticks haarband voor iedereen en elke gelegenheidDeze haarband voor breaklights kan werkelijk door iedereen gebruikt worden, want het ziet er namelijk altijd leuk uit. De haarband heeft plek om één glow sticks over het hoofd te laten lopen en er kunnen er ook nog 2 in die vervolgens gebogen worden zodat het lijkt als of je hele grote oortjes op je hoofd heb staan, die ook nog is licht geven.

Vergeet uw glowsticks niet!Naast dat deze haarband van zichzelf natuurlijk heel leuk is, is het ook slim om er glowsticks bij te bestellen! Onze glowsticks worden tegen onze laagste prijs van Nederland uit. Wij hebben veel verschillende soorten breaklights. Van rode glowsticks tot groene glowsticks. Ook hebben wij natuurlijk een verpakking waar veel verschillende glow sticks in zitten

Glowsticks en glow sticks haarbanden kopen bij de horeca bazaarBestel nu al je benodigdheden voor glowsticks bij De Horeca Bazaar, wij kopen onze glowstick accessoires direct in bij onze bron. Zo creëren wij een schaalvoordeel, dit betekent dat het voordelig is voor onze klanten. Zo hanteren wij namelijk ook onze laagste prijs garantie, als u hetzelfde product namelijk ergens anders goedkoper vindt. Dan passen wij direct onze prijzen aan. Bestelt u onze producten voor 15:00 uur, dan heeft u het de volgende dag in huis (Nederland & België).

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."