De Horeca Bazaar

Glowsticks - Roze

Populaire breaklights ofwel lichtgevende armbandjes, nu ook in roze. de glow sticks zijn een toegevoegde waarde voor ieder feestje, evenement of bruiloft.

Goedkope lichtgevende glow sticks roze Goedkope glow sticks roze kopen Roze breeklichtjes glow sticks kopen Glow sticks armbandjes
Iedereen kent ze wel, de breeklichtjes (of ook wel "Breaklights"). Deze lichtjes geven licht wanneer ze op bepaalde plekken 'gebroken' worden. Je ziet deze breaklights overal terug, van full-moon parties tot kinderfeestjes. En van speurtochten tot de grootste feesten. Er is altijd wel een moment waar ze van pas komen en ze zijn altijd leuk als toevoeging tot uw evenement.

Glowsticks voor in uw clubs

Door dat de glowsticks geleverd worden met een verbind stuk, kunt u van de breaklights een armbandje maken. Als armbandje zijn deze glowsticks zeer populair in clubs en op andere grote evenementen. Naast het gebruik als armbandje worden deze breeklichtjes ook veel gebruikt om een pad te markeren of als sfeerverlichting voor buiten. Aangezien deze glowsticks erg goedkoop zijn, zie je vaak dat de glowsticks gebruikt worden voor decoratieve doeleinden of als toevoeging tot de feestartikelen. Combineer het ook eens met de Hawaii kransen en MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm roze.

Roze breeklichtjes bij de horeca bazaar

Ook bij dit product komen wij onze afspraken na, wij zijn namelijk ook hier in de goedkoopste van Nederland! Omdat wij onze glowsticks direct bij de producent inkopen, zorgen wij er altijd voor dat we het niet alleen goedkoop voor ons zelf houden, maar vooral goedkoop voor onze klanten. Zo garanderen wij onze laagste prijs garantie en kunnen wij u altijd de scherpste prijzen bieden. En ook op dit product geldt, voor 15:00 besteld? Morgen in huis! (Nederland & België)
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"
Ook iets voor jou?
Hawaii krans roze

Hawaii krans - Roze

Roze Hawaii slingers, de goedkoopste van Nederland! Bestel uw hwaii kransen vandaag nog online en u kunt morgen al beginnen met het feestje. 24-uurs-service

Vanaf
0,24
Per stuk