De Horeca Bazaar

Glowsticks - Blauw

Breaklights zijn de meest populaire feestartikelen van Nederland! Bij ons koopt u de glow sticks online tegen de laagste prijs van de Benelux!

Breeklichtjes, glow sticks, glow in the dark armbandjes; allemaal namen voor hetzelfde feestartikel. Hoe je deze lichtgevende staafjes ook noemt; ze blijven een van de meest populaire feestgadgets van Nederland. Zoals de naam al aangeeft moeten de breeklichtjes (of breaklights) eerst op verschillende plekken geknakt worden om het glow in the dark effect te creëren. De Horeca Bazaar biedt de glow sticks aan met het breedste assortiment aan kleuren en uiteraard tegen de laagste prijs van Nederland. De glow sticks zijn erg populair bij kinderfeestjes, bruiloften, clubs, speurtochten, evenementen, Halloween feestjes, full moon party, glow runs en andere glow in the dark feestjes welke tegenwoordig erg populair zijn. Glowsticks worden erg veel ingezet als decoratie in clubs of op festivals. De glowsticks zijn vanwege de toegevoegde connectoren ook te gebruiken als glow in the dark armbandjes. Bekijk nog meer leuke toepassingen voor deze glow sticks op onze Horeca Blog, hier zullen wij de meest originele toepassingen voor de breeklichtjes verzamelen.

Blauwe breeklichtjes kopen

Bovenstaande breeklichtjes zijn volledig blauw. Wij bieden de breeklichtjes aan in een breed scala aan kleuren zodat u ieder event of feestelijke gelegenheid, kunt combineren met de juiste kleur breaklights. De blauwe breeklichtjes zijn vaak gekoppeld aan themafeesten. Ook een tube blauwe glow sticks is voorzien van 100 connectoren om de glow sticks te veranderen in glow in the dark armbandjes. Ook perfect te combineren met onze blauwe led ballon en shotglaasjes transparant blauw - 2,5cl

Meer info
Minder info

Slechts 180 pakken in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Glow sticks haarband

Steel de show met deze glow in the dark haarband! Glow sticks niet inbegrepen.

Glow sticks haarband
Slechts enkele op voorraad!
Vanaf
2,10
Per 10
Bekijken
Glow sticks blauw
Glow sticks blauw
Goedkope glow sticks blauw kopen
Goedkope glow sticks blauw kopen
Blauwe breeklichtjes glow sticks kopen
Blauwe breeklichtjes glow sticks kopen
Glow sticks armbandjes
Glow sticks armbandjes

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 7.93
1 10 9.1 2906
9 10