De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glowsticks - Blauw

Breaklights zijn de meest populaire feestartikelen van Nederland! Bij ons koopt u de glow sticks online tegen de laagste prijs van de Benelux!

Breeklichtjes, glow sticks, glow in the dark armbandjes; allemaal namen voor hetzelfde feestartikel. Hoe je deze lichtgevende staafjes ook noemt; ze blijven een van de meest populaire feestgadgets van Nederland. Zoals de naam al aangeeft moeten de breeklichtjes (of breaklights) eerst op verschillende plekken geknakt worden om het glow in the dark effect te creëren. De Horeca Bazaar biedt de glow sticks aan met het breedste assortiment aan kleuren en uiteraard tegen de laagste prijs van Nederland. De glow sticks zijn erg populair bij kinderfeestjes, bruiloften, clubs, speurtochten, evenementen, Halloween feestjes, full moon party, glow runs en andere glow in the dark feestjes welke tegenwoordig erg populair zijn. Glowsticks worden erg veel ingezet als decoratie in clubs of op festivals. De glowsticks zijn vanwege de toegevoegde connectoren ook te gebruiken als glow in the dark armbandjes. Bekijk nog meer leuke toepassingen voor deze glow sticks op onze Horeca Blog, hier zullen wij de meest originele toepassingen voor de breeklichtjes verzamelen.

Blauwe breeklichtjes kopen

Bovenstaande breeklichtjes zijn volledig blauw. Wij bieden de breeklichtjes aan in een breed scala aan kleuren zodat u ieder event of feestelijke gelegenheid, kunt combineren met de juiste kleur breaklights. De blauwe breeklichtjes zijn vaak gekoppeld aan themafeesten. Ook een tube blauwe glow sticks is voorzien van 100 connectoren om de glow sticks te veranderen in glow in the dark armbandjes. Ook perfect te combineren met onze blauwe led ballon en shotglaasjes transparant blauw - 2,5cl

Slechts 23 pakken in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.93