Horeca gadgets, festival gadgets en andere led feestartikelen.

Allerlei horeca gadgets, festival gadgets en andere led feestartikelen! Kijk eens rond voor de leukste feestartikelen voor de laagste prijs van Nederland!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Oranje
Zwart
Créme
Standaard
Prijs
Lichtgevende fiber sticks, scherpe prijs

LED fiber stick

Leuke LED fiber sticks om uit te delen tijdens een event!

Vanaf
0,82
Per stuk
Leuke microfoons met licht tegen een zee

LED echo microfoon

Gave LED echo microfoons om uit te delen op je event!

Vanaf
1,39
Per stuk
rieten sombrero

Rieten sombrero

Kom in de Mexicaanse sfeer met deze prachtige rieten sombrero!

Vanaf
2,89
Per stuk
tropenhelm

Safari hoed

Kom helemaal in de safari sfeer, gewoon in jou achtertuin met deze tropenhelm!

Vanaf
2,99
Per stuk
Nepsnorren feest snor fake mustache

Nepsnorren

Wil je leuke foto's maken op jouw feestje of heb je een photobooth? Bestel plaksnorren! Gegarandeerd de laagste prijs.

Vanaf
0,49
Per stuk
Magic glasses party brillen space brille

Magic glasses

Creëer een onvergetelijk effect voor uw gasten met deze magische brillen. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland!

Vanaf
0,36
Per stuk
Ballonnenpomp kopen

Ballenpomp

Handig! Blaas de strandballen op met een ballenpompje.

Vanaf
1,49
Per stuk
Feestartikelen zijn werkelijk onmisbaar geworden voor een horecagelegenheid, festival of ander evenement. Alles draait tegenwoordig om sfeer, om beleving en om het non stop entertainen van uw gasten. De Horeca Bazaar biedt u het breedste aanbod aan horeca gadgets, festival must haves en o.a. glow sticks. Ons assortiment led feestartikelen groeit iedere dag waardoor wij blijven groeien en steeds interessanter worden voor festival organisatoren en horeca eigenaren.

Led feestartikelen en andere party gadgets!

Zoals vaker gezegd, draait het huidige uitgaansleven om beleving, non stop entertainment en het bezig houden en prikkelen van uw gasten. Waar de horeca eigenaar vroeger enkel het geluid aan hoefde te zetten en de deuren open te gooien om het uitgaanspubliek te verleiden, daar is dat beeld nu compleet omgeslagen. Het aanbod aan entertainment en uitgaansmogelijkheden is enorm. Er worden steeds meer festivals georganiseerd en op elke hoek van de straat is er tegenwoordig wel iets te doen. Financieel is het erg lastig om dure artiesten neer te zetten. Juist vanwege het enorme aanbod is de aantrekkingskracht van DJs en andere artiesten ook aan het afnemen. Maar wat dan? Ben creatief, probeer met weinig middelen uw gasten te vermaken. Daarbij wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van onze led feestartikelen en andere feest attributen.

Voor wie zijn deze led feestartikelen en party gadgets precies bedoeld?

De Horeca Bazaar richt zich op feest en alles wat daarmee te maken heeft. Zo leveren we aan particuliere feestjes tot aan de grootste festivals in Nederland en België. Ook bij DJ's en artiesten draait het tegenwoordig steeds vaker om de gehele show om een performance; het publiek dient vermaakt te worden.... non stop! Ook daarvoor worden onze led feestartikelen en strandballen en opblaasdieren erg vaak ingezet.

Led feestartikelen en andere party gadgets; gegarandeerd de laagste prijs!

Wij kunnen al onze led feestartikelen, party items en horeca gadgets leveren tegen de laagste prijs in Nederland en België. Hoe dat kan? Simpel! Wij importeren al onze feestartikelen direct bij de fabriek, op deze manier gaat er geen marge verloren aan tussenhandelaren. De extra marge die wij creëren laten we weer terugvloeien naar onze relaties door middel van de laagste prijsgarantie. Daarnaast kopen wij onze led feestartikelen dusdanig grootschalig in, dat we al onze feestartikelen uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor kunnen wij onze 24-uurs service altijd garanderen. Uw led feestartikelen of party gadgets voor 16:00 uur online kopen = de volgende dag al bij u in huis!