De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Horeca gadgets, festival gadgets en andere feestartikelen.

Allerlei horeca gadgets, festival gadgets en andere feestartikelen! Kijk eens rond voor de leukste feestartikelen voor de laagste prijs van Nederland!

Filters
Multicolor
Zwart
Crème
Standaard
Prijs
Lichtgevende fiber sticks, scherpe prijs

LED fiber stick

Leuke LED fiber sticks om uit te delen tijdens een event!

Vanaf
1,05
Per stuk
Leuke microfoons met licht tegen een zee

LED echo microfoon

Gave LED echo microfoons om uit te delen op je event!

Vanaf
2,04
Per stuk
rieten sombrero

Rieten sombrero

Kom in de Mexicaanse sfeer met deze prachtige rieten sombrero!

Vanaf
2,97
Per stuk
tropenhelm

Safari hoed

Kom helemaal in de safari sfeer, gewoon in jou achtertuin met deze tropenhelm!

Vanaf
2,99
Per stuk
Nepsnorren feest snor fake mustache

Nepsnorren

Wil je leuke foto's maken op jouw feestje of heb je een photobooth? Bestel plaksnorren! Gegarandeerd de laagste prijs.

Vanaf
0,80
Per 6
Ballonnenpomp kopen

Ballenpomp

Handig! Blaas de strandballen op met een ballenpompje.

0,95
Per stuk
Feestartikelen zijn werkelijk onmisbaar geworden voor een horecagelegenheid, festival of ander evenement. Alles draait tegenwoordig om sfeer, om beleving en om het non stop entertainen van uw gasten. De Horeca Bazaar biedt u het breedste aanbod aan horeca gadgets, altijd tegen de laagste prijs!

Horeca- en festivalgadgets, wat hebben wij te bieden?

Horeca- en festivalgadgets worden steeds belangrijker in een uitgaanswereld waarin het draait om sfeer, beleving en prikkels. Het is leuk om een themafeest te organiseren en daar je gadgets aan op te hangen, denk bijvoorbeeld aan het combineren van onze sombreros met nepsnorren om zo in een Mexicaans thema te blijven. Ook zou je de Safari hoed kunnen combineren met de Jungle Hawaii krans en opblaasbare aap voor een Jungle thema. Onze fiber sticks en LED handschoenen doen het goed bij ieder thema!

Voor wie zijn deze party gadgets precies bedoeld?

De Horeca Bazaar richt zich op feest en alles wat daarmee te maken heeft. We leveren dan ook zeer breed; van particuliere feestjes tot mega festivals en van artiesten tot bedrijfsfeestjes, je kunt het zo gek niet bedenken. Waar we wel een duidelijke trend zien is bij de bruiloften. We merken dat onze party gadgets meer en meer ingezet worden tijdens trouwerijen, die steeds meer op een festival beginnen te lijken!

Horeca gadgets en festival gadgets altijd tegen de laagste prijs!

Wij importeren onze horeca- en festivalgadgets zelf en hebben daardoor voordelen bij de inkoop van deze producten. Daar de gecreëerde schaalvoordelen kunnen we de laagste prijs voor onze klanten blijven garanderen. Bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur je bestelling plaatsen, morgen al in huis!
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...