De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Wegwerp poncho's

Regenponcho's zijn een must have voor ieder outdoor festival of evenement. Wij leveren deze goedkope wegwerp poncho's zowel onbedrukt als met reclame uiting!

Filters
Oranje
Roze
Transparant
Standaard
Prijs
roze wegwerp poncho verpakt

Wegwerp poncho - Roze

Roze wegwerp poncho tegen de laagste prijs van Nederland!

Vanaf
0,36
Per stuk

In ons uitgaanslandschap zijn discotheken verdwenen en daar zijn festivals en evenementen voor in de plaats gekomen. Deze wisseling van de wacht zorgt ook voor veranderingen in wensen. Outdoor evenementen zijn de laatste 10 jaar ontzettend populair geworden. Niet aleen de special effects en feestartikelen dienen daarop aangepast te worden. Ook de maatregelen bij minder goed weer dienen aanwezig te zijn. Zo merken wij dat de vraag naar goedkope wegwerp poncho's de laatste jaren geëxplodeerd is. Uiteraard leveren wij de wegwerp poncho's tegen de laagste prijs van Nederland! En of de zon nou schijnt of het regent, onze led foam sticks laten u nooit in de steek!

Regenponcho's met capuchon; onmisbaar op outdoor events en festivals!

De regenponcho's met capuchon is misschien wel een van de meest fundamentele ingrediënten voor outdoor evenementen en festivals. As buiten event moet je voorbereid zijn op een doem scenario met slecht weer. De regenponcho's kunnen de schade voor je omzet dan nog enigszins beperken uw gasten droog te houden. Wanneer de regenbui dan over trekt, kunnen uw gasten blijven genieten van uw festival waar ze in natte kleding waarschijnlijk massaal naar huis trekken. Natuurlijk is het leuker om te investeren in special effects en leuke feestartikelen. Echter zijn deze goedkope regenponcho's altijd een verstandige investering, bij slecht weer zorgen ze ervoor dat u niet meer mzetschade loopt dan strikt noodzakelijk.

Wegwerp poncho's; blanco of als marketing tool!

De wegwerp poncho's kunt u zowel blanco aanschaffen, of u kunt ze laten sponsoren door een van uw sponsoren. Wij kunnen de wegwerp poncho's personaliseren door de verpakking te voorzien van een professionele outdoor sticker, waarmee u reclame kunt maken voor een derde. Door deze vorm van reclame te laten dekken door uw sponsoren, kunt u de wegwerp poncho's op voorraad nemen zonder dat u daar zelf iets aan hoeft te betalen. De customised wegwerp poncho's zijn dan ook enorm in trek bij festivals en evenementen en zorgen voor een enorme exposure voor uw sponsoren. Onze bedrukte trucker caps bieden ook bescherming tegen de neerslag op uw evenement, zo hoeft u zich geen zorgen te maken voor een bad hair day. En dat terwijl u ook nog eens promotie maakt!

Goedkope wegwerp poncho's tegen de laagste prijs van Europa!

Wegwerp poncho's kunnen niet goedkoper dan de wegwerp poncho's van De Horeca Bazaar! Wij garanderen u de laagste prijs van Europa! En wanneer ze dan toch elders goedkoper zouden zijn?! Dan passen wij direct onze prijzen aan! Wij importeren onze wegwerp poncho's enorm grootschalig en creëren daarmee voordelen bij onze inkoop. Door deze inkoopvoordelen kunnen wij onze poncho's altijd aanbieden met de garantie op de laagste prijs. Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze wegwerp poncho's, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw goedkope wegwerp poncho's voor 18:00 uur bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!

9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...