De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glow sticks brilmontuur

Maak je eigen glow bril van glow sticks. Glow sticks niet inbegrepen.

Glow sticks zijn een van de bekendste feestartikelen die je voor een feestje kan krijgen. glow sticks zijn dunne staafjes die je "breekt" zodat er licht vrijkomt. Deze glow sticks, ook wel breeklichtjes genoemd, zijn erg populair bij feestjes van bijvoorbeeld een studentenhuis of thema feesten met andere glow in the dark producten zoals glow in the dark verf.

Glow stick brilmontuur geschikt voor verschillende glow evenementen

Dit glow sticks brilmontuur is zeer geschikt om te gebruiken bij evenementen waar glow sticks worden gebruikt. Je hebt namelijk maar 2 glow sticks nodig om dit super leuke montuur in elkaar te zetten. Maak van 2 glow sticks aparte rondjes en verbind ze met de bij geleverde opzetstukjes. De bril geeft nu niet alleen licht, maar ziet er ook nog is super leuk uit. Je zal boven de rest uitstralen en alle aandacht zal op u gevestigd zijn.

Glow sticks kopen bij de Horeca bazaar

Voor dit prachtige montuur heeft u natuurlijk ook glow sticks nodig! Neem snel een kijkje bij onze glow sticks en bestel ze vandaag nog. Onze glow sticks bieden wij aan tegen onze laagste en scherpste prijzen. Vind u het product namelijk elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan!

Glow sticks montuur bestellen bij de horeca bazaar

Ook bij dit product komen wij onze afspraken na, wij zijn namelijk ook hier in de goedkoopste van Nederland! Omdat wij onze glow sticks monturen direct bij de producent inkopen, zorgen wij er altijd voor dat we het niet alleen goedkoop voor ons zelf houden, maar vooral goedkoop voor onze klanten. Zo garanderen wij onze laagste prijs garantie en kunnen wij u altijd de scherpste prijzen bieden. En ook op dit product geldt, voor 15:00 besteld? Morgen in huis! (Nederland & België)

9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"