De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glowsticks - Rood

Breeklichtjes kopen als ideale feestartikel tegen de laagste prijs van Nederland! Uw glow sticks vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Breeklichtjes, vaak ook bekend als lichtgevende armbandjes, zijn een van de meest populaire feestartikelen van dit moment. De zogenaamde breaklights hebben hun naam verkregen door het feit je de lichtjes op verschillende punten moet breken om ze lichtgevend te maken. Deze glow in the dark armbandjes zijn zeer populair voor kinderfeestjes, Halloween feestjes, full-moon parties, glow in the dark runs, of andere neon of glow feestjes. De glow sticks kunnen, vanwege de toegevoegde connectoren, worden gebruikt als armbandjes maar ook zonder de connectors zijn de glowsticks erg leuk te gebruiken. Zo zijn er veel clubs, festivals en andere evenementen die de glow-in-the-dark staafjes gebruiken als decoratie op de grond, als pad voor een speurtocht of als sfeerverlichting voor buiten. Vanwege het feit dat deze glow in the dark armbandjes erg goedkoop zijn, kiezen veel horeca eigenaren of festivaleigenaren om de glowsticks in te zetten voor zowel decoratie als toevoeging aan de feestartikelen.

Glow in the dark armbandjes rood

Glow in the dark armbandjes, ook wel glow sticks genoemd, verkopen wij bij De Horeca Bazaar in veel verschillende kleuren. Uiteraard allemaal tegen de laagste prijs van Nederland. Bovenstaande lichtgevende armbandjes geven rood licht wanneer het breeklichtje wordt "geknakt". De rode breaklights zijn zeer populair op Halloween feestjes, of themafeesten met rood als thema. Ook een tube rode glow sticks is voorzien van 100 connectoren om de glow sticks te veranderen in glow in the dark armbandjes. Dus zowel decoratief als voor party artikel is de glow stick een absolute toevoeging aan uw assortiment feestartikelen! Perfect te combineren met de rode foam sticks en rode led ballonnen

Slechts 308 pakken in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2753
9.1
2753 Beoordelingen
"Uitstekend
Hier mijn gender reveal brandblusser besteld, product was keurig verpakt en ik heb het snel ontvangen."
7.93