De Horeca Bazaar

Breaklights - 15cm - Roze

Breaklights, breeklichtjes en glowsticks zijn verschillende namen voor hetzelfde pracht product!

Breaklights - 15cm - roze roze glowsticks roze glowstick
De Horeca Bazaar zorgt er altijd voor dat de nieuwste trends op het gebied van uitgaan en evenementen een plekje krijgen in het assortiment, het is daarom ook niet gek dat deze glowstick variant van 15 cm is toegevoegd aan ons glow stick assortiment. De glowsticks passen namelijk perfect in het rijtje van feestartikelen die De Horeca Bazaar aanbied, buiten de led foamsticks en de confetti kanonnen zijn ook de glowsticks altijd een enorme hardloper bij De Horeca Bazaar, dat is ook de reden dat deze grotere breaklight variant is toegevoegd.

WAARVOOR ZIJN DE GLOW STICKS?

Vaak worden de glowsticks gebruikt als feestartikelen om het feestje of evenement op te vrolijken met het prachtige glow effect dat de breeklichtjes geven. Door het haakje dat bij de glowsticks is inbegrepen kunnen ze ook worden opgehangen en als decoratie worden gebruikt. De glow sticks worden gebruikt door evenementen hoe groot of klein dan ook!

HOE WERKEN DE BREAKLIGHTS PRECIES?

De breeklichtjes worden, zoals eerder vernoemd gebruikt op festivals en evenementen in alle vormen en maten. Alle glowsticks werken hetzelfde als de traditionele glow armbandjes, ze moeten worden geknakt en hierdoor vormt er een chemische reactie waardoor de glow sticks prachtig oplichten. De breeklichtjes komen het beste tot hun recht in het donker of in de schemering. Nadat de breaklights zijn geactiveerd zorgen ze meteen voor een prachtig effect en zullen dit doen tot 12 uur na de activatie, ze kunnen tussendoor niet worden uitgeschakeld.

DE GOEDKOOPSTE BREEKLICHTJES VAN NEDERLAND!

Bij De Horeca Bazaar zorgen we altijd voor kwaliteit producten en die bieden we ook nog eens aan voor de allerlaagste prijs van Nederland! Dit komt omdat we erg grootschalig importeren en dat doen we direct bij de fabrikant van de producten. Door onze grootschalige import kunnen wij altijd direct uit voorraad leveren, ook is het voor grote afnemers interessant om eens een kijkje te nemen naar onze staffelprijzen, dit wil zeggen; hoe meer je besteld hoe goedkoper het wordt! Bestel je de glowsticks voor 15:00? dan zijn ze de volgende dag al in huis!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"
Ook iets voor jou?
Lichtgevende led foam sticks

Foam sticks roze/paars

Led foam sticks zijn DE feestartikelen van dit jaar! Wij garanderen de laagste prijs op onze led foam sticks, vandaag bestellen is morgen al in huis!

Vanaf
0,51
Per stuk
goedkope foamsticks kopen

LED foam sticks multicolor

LED foam sticks, dé musthave voor ieder event! De led foam sticks zijn een sfeermaker voor bruiloften, events, verjaardagen en horecazaken!

Vanaf
0,48
Per stuk
Hawaii krans roze

Hawaii krans - Roze

Roze Hawaii slingers, de goedkoopste van Nederland! Bestel uw hwaii kransen vandaag nog online en u kunt morgen al beginnen met het feestje. 24-uurs-service

Vanaf
0,24
Per stuk