De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glowsticks - Groen

Lichtgevende armbandjes kopen tegen de laagste prijs van Nederland! Uw glow sticks vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Breaklights zijn waarschijnlijk de meest bekende en meest populaire glow in the dark gadgets die er zijn. Deze breeklichtjes moeten eerst op meerdere plaatsen geknakt worden voor een optimaal glow in the dark resultaat. Vanwege de toegevoegde connectoren zijn de breeklichtjes ook om te toveren in lichtgevende armbandjes. Tegenwoordig zijn de glow in the dark gadgets enorm populair en zo ook de glow sticks. De glow sticks worden bijvoorbeeld veel gebruikt tijdens kinderfeestjes, speurtochten, glow runs, Halloween feesten, als decoratie, tijdens full moon partys en op vele andere (glow in the dark) events. Bekijk meer tips voor het gebruik van de breeklichtjes op onze horeca blog. Daarin verzamelen we de leukste en meest creatieve toepassingen van de glowsticks.

Deze glow armbandjes worden door De Horeca Bazaar aangeboden tegen de laagste prijs van Nederland en in een grote diversiteit aan kleuren. Maak uw feest of glow in the dark event compleet met de glow sticks van De Horeca Bazaar! Zeker in combinatie met onze te gekke MagicFX handmatige streamer shooter 50cm groen of groene led ijsblokjes

Breaklights; de ultieme glow in the dark gadgets!

Zoals gezegd biedt De Horeca Bazaar de glow sticks aan in veel verschillende kleuren. Bovenstaande tube bevat 100, volledig groen, glow sticks. Net zoals de andere kleuren glow sticks, bevat ook deze tube 100 connectoren om de groene glow sticks om te toveren tot 100 glow in the dark armbandjes.

Bekijk ook onze staffelprijzen om uw glow sticks nog voordeliger in te kopen.

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"