De Horeca Bazaar

Breaklights - 10cm - Blauw

Breaklights, ook wel breeklichtjes of glowsticks genoemd: must have voor ieder event!

Ons uitgaansleven is in een zeer rap tempo aan het veranderen. Sfeer, beleving en het prikkelen van uw gasten moet voorop komen te staan. Het aanbod aan entertainment is door de opkomst van festivals en mega evenementen zo ontzettend groot geworden dat het uitgaanspubliek wat verwend is in het aanbod en dus keuzes kan maken. Dat betekend ook dat er meer gedaan moet worden om het kritische uitgaanspubliek voor uw event te laten kiezen. Feestartikelen vormen hier een cruciaal onderdeel in. Denk daarbij aan de mega populaire led foam sticks, confetti shooters, blauwe ballonnen, maar ook bijvoorbeeld hawaii kransen. Wellicht zijn de meest bekende, en meest populaire feestartikelen wel de glowsticks, ook wel breaklights genoemd. Wij zijn dan ook trots dat we deze glowsticks met het breedste assortiment van Nederland aan kunnen bieden EN tegen de laagste prijs in Europa!

Glowsticks; voor ieder event een goed idee!

Van verjaardagsfeestje, tot horecagelegenheid en van bruiloft tot mega festival; glowsticks (ook wel breaklights genoemd) worden overal ingezet om de sfeer en beleving op dat event te verbeteren. De glowsticks worden los geleverd maar komen altijd inclusief opzetstukje, waarmee je de glow sticks van een haakje kan voorzien. Dit haakje zorgt ervoor dat je de glow sticks kan ophangen, hiermee verander je de glowsticks in perfecte feestdecoratie!

Hoe werken deze glow sticks of breaklights precies?

De glow sticks zijn erg makkelijk in gebruik te nemen. Wanneer je de glowsticks op enkele plaatsten breekt (vandaar de naam breeklichtjes/breaklights) vind er een chemische reactie plaats waardoor je glowsticks prachtig oplichten. Vooral in de schemering, of in het donker, geven de oplichtende glowsticks een meer dan prachtig effect!

Goedkope glowsticks kopen tegen de laagste prijs van Europa!

Wij bieden niet alleen het breedste assortiment glow sticks, wij bieden de glow sticks ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Dat zeggen we niet alleen, dat make we ook zeker waar! Wij kopen onze glow sticks zeer grootschalig in, en doen dat direct bij de fabrikant. Op deze manier creëren we dubbele schaalvoordelen, de marge die we dan winnen geven we weer terug aan onze klanten..... Aan u dus!
Bijkomend voordeel van het zeer grootschalig inkopen van onze glow sticks, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service waar kunnen maken. Uw goedkope glow sticks vandaag voor 15:00 uur bestellen = morgen al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 518 set op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Breaklights - 10cm - blauw
Breaklights - 10cm - blauw
breek lichtjes
breek lichtjes
blauwe glowsticks
blauwe glowsticks

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 1.33
1 10 9.1 2889
10 10