De Horeca Bazaar

Bedrukte confetti kanonnen

Volledig gepersonaliseerde confetti shooters, voor de laagste prijs van Nederland.

incl BTW
excl BTW
FiltersStandaard
Prijs
Confetti kanonnen zijn onlosmakelijk verbonden met feestelijke gebeurtenissen! Iets te vieren? Confetti komt altijd van pas! Een winkelopening, onthulling van een standbeeld of "gewoon" tijdens het hoogte punt van de avond. Confetti shooters zorgen ervoor dat de knal echt overkomt!

Gepersonaliseerde confetti kanonnen

Nu is het ook mogelijk om de confetti kanonnen geheel in jouw eigen stijl te laten ontwerpen. Super leuk voor DJ's en artiesten, maar bijvoorbeeld ook voor makelaars die nieuw woningeigenaars een confettishooter kado willen doen. De confetti kanonnen zijn geheel te personaliseren in alle kleuren van de regenboog. Daarnaast kun je ook de kleur van de confetti zelf bepalen, zodat je echt een confetti shooters met vulling naar keus hebt. Zit je in de entertainment business? Dan is het vrijwel onmogelijk dat je de naam MagicFX nog nooit hebt gehoord. MagicFX is al jaren marktleider op het gebied van special effects en levert uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. Neem bijvoorbeeld onze vlaggenlijn 10cm multicolor dit product is razendpopulair en vult elk feestje perfect aan! De Horeca Bazaar is een trotse dealer van de producten van MagicFX. Ook de producten van MagicFX leveren we, zoals je gewend bent, met de laagste prijs garantie!
9.1
Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge...
Uitstekende service!
Hoge betrokkenheid, snelle levering, goede prijs en fijne producten!
Zeer correcte communicatie alsook snelle verzendingen
Zo alles blijven opvolgen, voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Lograr crear las fiestas con DeHorecaBaazar
Los productos y accesorios ah sido de muy buen uso.