Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Promotionele artikelen & merchandise › Import op maat

1 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Bij grote bestellingen Importeren wij ook promotionele artikelen op maat!

Al onze producten worden grootschalig geïmporteerd vanuit onze fabrikant. Bij deze fabrikant hebben we ook de beschikking om custom made producten te laten maken en deze mee te sturen met onze zeecontainers. Dit is enorm aantrekkelijk voor onze grotere klanten. Deze producten worden dan, samen met onze eigen producten, verstuurd per zeevracht. Op deze manier zijn de kosten laag te houden! Naast onze standaard promotie artikelen kunnen we dus ook andere soorten promo artikelen laten maken. Zoals op de afbeelding te zien is hebben we onder andere waaiers, LED foamsticks met shrink wrap, verschillende soorten tasjes en bedrukte aanvoerdersbanden.

Promotionele artikelen buiten ons assortiment? Geen probleem!

Heeft u een super vet idee als promo artikel, maar hebben wij dit niet in ons assortiment zitten? Geen probleem! Stuur ons een voorbeeld van het product met daarbij het design van het logo of het gene wat je erop wilt hebben en dan gaan wij meteen kijken of dit mogelijk is en wat hiervoor de kosten zijn. We kunnen deze promotionele feestartikelen volledig naar uw wens produceren en aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.