De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Import op maat

Heb je een groot event in de planning staan? En heb je hiervoor een groot aantal promo artikelen nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij importeren op maat volledig naar jouw wens.

import op maat

Import op maat

Volledig naar jouw wensen importeren wij custom made feestartikelen!

op aanvraag
Al onze producten worden grootschalig geïmporteerd vanuit onze fabrikant. Bij deze fabrikant hebben we ook de beschikking om custom made producten te laten maken en deze mee te sturen met onze zeecontainers. Dit is enorm aantrekkelijk voor onze grotere klanten. Deze producten worden dan, samen met onze eigen producten, verstuurd per zeevracht. Op deze manier zijn de kosten laag te houden! Naast onze standaard promotie artikelen kunnen we dus ook andere soorten promo artikelen laten maken. Zoals op de afbeelding te zien is hebben we onder andere waaiers, LED foamsticks met shrink wrap, verschillende soorten tasjes en bedrukte aanvoerdersbanden.

Promotionele artikelen buiten ons assortiment? Geen probleem!

Heeft u een super vet idee als promo artikel, maar hebben wij dit niet in ons assortiment zitten? Geen probleem! Stuur ons een voorbeeld van het product met daarbij het design van het logo of het gene wat je erop wilt hebben en dan gaan wij meteen kijken of dit mogelijk is en wat hiervoor de kosten zijn. We kunnen deze promotionele feestartikelen volledig naar uw wens produceren en aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland!
9.1
altijd goed
Bestel voor onze zaak altijd de sterretjes bij hun. Geen problemen gehad, altijd goed.
Nette en snelle service
Gewoon duidelijk, sel en netjes geleverd.
goedkoop, goede kwaliteit, snelle levering
snel en goed
Super tevreden
Werd goed geïnformeerd en geholpen bij het bestellen van gepersonaliseerde producten. Het werd wel spannend omdat het naar verwachting bezorgd zou worden op de ...