De Horeca Bazaar

Import op maat

Heb je een groot event in de planning staan? En heb je hiervoor een groot aantal promo artikelen nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij importeren op maat volledig naar jouw wens.

incl BTW
excl BTW
import op maat

Import op maat

Volledig naar jouw wensen importeren wij custom made feestartikelen!

op aanvraag
Al onze producten worden grootschalig geïmporteerd vanuit onze fabrikant. Bij deze fabrikant hebben we ook de beschikking om custom made producten te laten maken en deze mee te sturen met onze zeecontainers. Dit is enorm aantrekkelijk voor onze grotere klanten. Deze producten worden dan, samen met onze eigen producten, verstuurd per zeevracht. Op deze manier zijn de kosten laag te houden! Naast onze standaard promotie artikelen kunnen we dus ook andere soorten promo artikelen laten maken. Zoals op de afbeelding te zien is hebben we onder andere waaiers, LED foamsticks met shrink wrap, verschillende soorten tasjes en bedrukte aanvoerdersbanden.

Promotionele artikelen buiten ons assortiment? Geen probleem!

Heeft u een super vet idee als promo artikel, maar hebben wij dit niet in ons assortiment zitten? Geen probleem! Stuur ons een voorbeeld van het product met daarbij het design van het logo of het gene wat je erop wilt hebben en dan gaan wij meteen kijken of dit mogelijk is en wat hiervoor de kosten zijn. We kunnen deze promotionele feestartikelen volledig naar uw wens produceren en aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland!
9.1
Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge...
Uitstekende service!
Hoge betrokkenheid, snelle levering, goede prijs en fijne producten!
Zeer correcte communicatie alsook snelle verzendingen
Zo alles blijven opvolgen, voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Lograr crear las fiestas con DeHorecaBaazar
Los productos y accesorios ah sido de muy buen uso.