De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX streamer shooters bedrukken - 50cm

Bedrukte streamer shooters voor nog meer exposure voor uw merk!

STREAMER SHOOTERS MET EIGEN OPDRUK!

De populairste party gadget van dit moment is niet alleen te verkrijgen tegen de allerlaagste prijs van Nederland, de confetti shooters van De Horeca Bazaar zijn verkrijgbaar met uw eigen naam of logo erop! Uw eigen gepersonaliseerde confetti kanon zorgt voor extra naamsbekendheid, dit is voornamelijk erg populair bij artiesten en evenementen organisaties.

CONFETTI KANON OF STREAMER SHOOTER?

Het grootste verschil tussen de streamer shooters en de confetti shooters is het effect dat het geeft. De streamer shooters zorgen voor een langdurige show van kleurrijke slierten op een outdoor festival bijvoorbeeld, de confetti shooters geven een sneller effect van dwarrelende confetti en word gebruikt in de horeca en op kleinere evenementen, echter zijn beide op evenementen, groot of klein, erg populair.

HOE WERKT EEN streamer KANON EIGENLIJK?

De bediening van een streamer of confetti kanon is erg makkelijk, er zijn echter wel een aantal dingen waar op gelet moet worden bij het gebruiken van deze partygadget. Het streamer of confetti kanon is voorzien van een seal wat ervoor zorgt dat het streamer of confetti kanon niet vroegtijdig af kan gaan. Het seal zal verwijderd moeten worden vóór gebruik van de confetti of streamer shooter. Omdat veiligheid voorop gaat is het belangrijk de confetti of streamer shooters niet op andere personen te richten. Wanneer het seal van de buis is verwijderd kan het streamer of confetti kanon worden afgeschoten door het handvat naar links te draaien zoals aangegeven op de confetti shooter.

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"