Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Promotionele artikelen & merchandise › Bedrukte strandballen

6 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Bedrukte strandballen als zomerse merchandise!

Merchandise en promotionele artikelen vormen al lange tijd een belangrijk onderdeel van de marketing mix voor horeca en evenementen De tijd dat er enkel reclame gemaakt werd door middel van flyers en posters is al lange tijd voorbij. Natuurlijk worden ook de traditionele reclamedrukwerken gebruikt om een event te promoten, echter is het belang van online marketing en social media reclame steeds belangrijker geworden. Zoals gezegd zijn promotionele artikelen en merchandise ook een erg goede manier om uw merk of logo in de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen! En zeker op het strand zijn voor in de zomer onze bedrukte non woven tas een populair artikel als middel van promotie.

Strandballen bedrukken als promotionele artikelen voor uw event!

Tegenwoordig wordt het inzetten van promotionele artikelen voor het onder de aandacht brengen van uw festival of horecagelegenheid steeds belangrijker. Merchandise wordt ingezet op de juiste doelgroep wat weer zorgt voor meerdere momenten van exposure voor uw merk. Strandballen zijn een product die wordt geassocieerd met de zomer, vrolijkheid en positiviteit. Daarom is het bedrukken van strandballen, zeker in de zomer, een goede manier van reclame maken samen met onze Hawaii krans multicolor.

Strandballen bedrukken tegen de laagste prijs van Nederland!

Zoals gezegd is strandballen bedrukken een populaire vorm voor festival organisaties om hun merknaam onder de aandacht te brengen van hun doelgroep. Wij kopen de strandballen dusdanig grootschalig in, dat we door onze inkoopvoordelen de strandballen altijd tegen de laagste prijs van Nederland aan kunnen bieden. Ook het drukproces hebben wij in eigen beheer waardoor we de strandballen erg snel kunnen bedrukken en dus ook binnen no time bij u in huis hebben.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.