De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooters bedrukken - 80cm

De confetti shooters geven een top sfeer op je feestje!

Bedrukte CONFETTI shooters KOPEN BIJ DE HORECA BAZAAR!

De Horeca Bazaar levert de confetti shooters al een tijdje aan verschillende horeca eigenaren en evenementen organisatoren. Het feit dat naamsbekendheid voor een ondernemer in deze branche een cruciaal punt is, is de reden dat de confetti shooters nu ook verkrijgbaar zijn met uw eigen opdruk! De gepersonaliseerde shooters zijn geheel naar eigen ontwerp te verkrijgen, het logo van uw onderneming kan erop. Denk ook aan evenementen zoals bruiloften, waar de namen van het gelukkige stel op de confetti shooters kunnen staan, wat overigens ook geldt voor onze bedrukte shotglaasjes en bestickerde foam sticks.

MAGICFX bedrukte CONFETTI KANONnen, DE GOEDKOOPSTE IN NEDERLAND!

De Horeca Bazaar biedt de gepersonaliseerde feestartikelen net als de rest van het assortiment uiteraard aan tegen de allerlaagste prijs van Nederland. De gepersonaliseerde shooters zorgen voor een enorme boost op het gebied van promotie, De Horeca Bazaar zorgt ervoor dat deze promotie gemaakt kan worden zonder dat het u een fortuin kost.

HOE WERKT EEN CONFETTI KANON VAN DE HORECA BAZAAR?

De confetti shooters van magic fx zijn van uitstekende kwaliteit en zijn niet moeilijk te bedienen. Het eerste wat we u adviseren is de confetti shooters nooit te richten op personen of dieren die dichtbij staan, ook niet wanneer uw niet van plan bent de shooter af te schieten. De confetti shooter is voorzien van een seal, dit seal moet worden verwijderd voor u het confetti kanon kunt afschieten. Het confetti kanon kan worden afgeschoten door het handvat een kwartslag naar links te draaien, zoals aangegeven op de buis zelf.

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"