Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Glow in the dark verf & SFX make-up › Glow in the dark lichaamsverf

1 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Glow in the dark verf voor lichaam en gezicht

Glow in the dark feestjes en Full moon parties zijn over de gehele wereld onwijs populair. Paint Glow is heeft de basis gelegd voor deze ultieme rage. Paint Glow is een Britse fabrikant van glow in the dark verf, neon verf, en andere unieke cosmetische producten. Paint Glow is wereldwijd marktleider op het gebied van lichtgevende verf; zowel onder het UV licht als de reguliere glow in the dark verf, haargel, mascara en zelfs glow in the dark lippenstift. Paint Glow staat voor inventiviteit en kwaliteit. Dat zijn ook de kernwaarden van De Horeca Bazaar; wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat we officieel zakenpartner zijn van Paint Glow.

Glow in the dark verf voor op lichaam en gezicht

Full moon parties, neon parties en glow in the dark feesten; wie kent ze tegenwoordig niet? Om deze feesten tot een waanzinnig succes te maken mag de glow in the dark lichaamsverf van De Horeca Bazaar niet ontbreken! Deze lichtgevende verf is uniek in zijn soort; nooit eerder werd er een glow in the dark product geproduceerd dat daadwerkelijk uit zichzelf licht geeft in het donker.

Wat heeft deze lichtgevende verf te bieden?

De glow in the dark verf heeft een 3-in-1 functie. De lichaamsverf heeft een felle kleur tijdens daglicht, geeft extra fel licht onder een UV lamp/blacklight maar heeft ook de glow in the dark eigenschap zonder blacklight! De lichtgevende verf hoeft alleen maar even op te laden onder een fel licht, en creëert dan al het glow in the dark effect.... ook zonder UV licht! Neem bijvoorbeeld de glitter body gel 10ml. Deze makkelijk aan te brengen gel geeft een fantastisch effect in de avond! of breng op verschillende plekken in je huis UV glow tape aan voor een mooi sfeerbeeld.

Hoe werkt de glow in the dark verf

Deze lichtgevende verf toepassen is erg makkelijk; breng de neon verf aan op de huid en laat het even drogen. Laadt de glow in the dark verf voor enkele minuten op met een Blacklight of een ander fel licht. Vervolgens geeft de verf automatisch licht in het donker! Voor een nog gaver lichteffect is het mogelijk om een dubbele laag lichtgevende verf aan te brengen. Ook het opladen van de neon verf heeft effect op het lichteffect dat de verf zal afgeven; hoe langer je de neon verf onder het licht houdt en hoe scherper dit licht is, des te beter is het glow in the dark effect dat je zult krijgen.

In welke kleuren is de lichtgevende verf verkrijgbaar?

De glow in the dark verf is verkrijgbaar in zeven verschillende, felle, kleuren; rood, oranje, roze, blauw, groen, geel en onzichtbaar. Alle kleuren hebben een felle neon kleur in daglicht en geven het glow in the dark effect in het donker en onder een blacklight. De onzichtbare glow in the dark verf is daar een uitzondering op. De onzichtbare verf is niet te zien in daglicht maar geeft een waanzinnig effect wanneer de verf in het donker komt (na het opladen uiteraard). Het geeft een geel-groen achtig effect en is waanzinnig populair onder de Halloween feestjes en de Full moon parties.

Glow in the dark verf kopen tegen de laagste prijs van Nederland doe je bij De Horeca Bazaar!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.