De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX streamer shooters bedrukken - 80cm

Streamer shooters met uw eigen bedrijfsnaam of logo?

GEPERSONALISEERDE STREAMER SHOOTERS!

Niet alleen het confetti kanon maar ook de streamer shooter van De Horeca Bazaar is te verkrijgen met uw eigen opdruk! De gepersonaliseerde shooters zijn te verkrijgen tegen de allerlaagste prijs van Nederland, vaak worden de confetti en streamer shooters gecombineerd met onze andere gepersonaliseerde feestartikelen, voor een perfecte doorvoering van het thema of van een merk. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van bedrukte shotglaasjes, bestickerde foam sticks en uw eigen gepersonaliseerde confetti shooters!

CONFETTI KANON OF STREAMER SHOOTER?

Het grote verschil tussen het confetti kanon en de streamer shooter is de langdurigheid en de afstand. De confetti geeft een korter effect van dwarrelende confetti, de streamers daar in tegen geven een langdurige effect van kleurrijke slierten, de streamer zijn vooral bedoeld voor grotere ruimtes, op outdoor feesten bijvoorbeeld.

HOE WERKEN DE STREAMER SHOOTERS VAN DE HORECA BAZAAR?

De streamer shooters zijn erg makkelijk te bedienen, u hoeft simpelweg het seal te verwijderen, dit seal zorgt ervoor dat het streamer of confetti kanon niet vroegtijdig afgaat. Nadat het seal verwijderd is kan de confetti of streamer shooter worden afgeschoten door het handvat naar links te draaien zoals aangegeven op de shooter. Zorg er ten alle tijden voor dat u uw confetti of streamer kanon nooit op dichtbij staande personen of dieren richt.

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"