De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooters bedrukken - 50cm

Verhoog uw merkwaarde met uw eigen custom made confetti shooters!

CONFETTI KANON KOPEN TEGEN DE LAAGSTE PRIJS!

De confetti shooters van De Horeca Bazaar worden u aangeboden tegen de allerlaagste prijs van Nederland. De Magic fx confetti shooters zijn van de beste kwaliteit en hebben de laagste prijsgarantie in Nederland. De confetti shooters zijn nu ook gepersonaliseerd te verkrijgen, de gepersonaliseerde confetti shooters zijn erg populair bij artiesten en horeca eigenaren.
De gepersonaliseerde confetti shooters zijn perfect geschikt om een enorme boost te geven aan de naamsbekendheid van een artiest of horeca gelegenheid, ook de beleving van uw publiek, waar het uiteindelijk om gaat, word enorm verbeterd door middel van de bedrukte confetti shooters.

BEDRUKTE CONFETTI SHOOTERS VAN DE HORECA BAZAAR!

Omdat de feestartikelen van De Horeca Bazaar op elk evenement zorgen voor een optimale feest sfeer zijn producten zoals foam sticks, shotglaasjes en dus ook de confetti shooters erg populair. Om ervoor te zorgen dat de organisatie of een artiest nog beter voor de dag komt zijn de confetti shooters nu ook gepersonaliseerd te verkrijgen, dit doet de naamsbekendheid zeer ten goede.

HOE WERKEN DE CONFETTI SHOOTERS VAN DE HORECA BAZAAR?

De confetti shooters van De Horeca Bazaar zijn simpelweg af te schieten door het onderste deel van de shooters een draai naar links te geven, voor gebruik moet er wel op een aantal dingen gelet worden. Het is ten allereerste erg belangrijk de confetti shooters nooit op dichtbij staande personen of dieren te richten. De confetti shooters is voorzien van een veiligheids-seal, deze zorgt ervoor dat de shooter niet onbedoeld af kan gaan, deze moet verwijderd worden voor u de confetti shooter gebruikt.

9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"