Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Promotionele artikelen & merchandise › Bedrukte ballonnen

4 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Bedrukte ballonnen met uw eigen woord- of beeldmerk erop!

Vanwege de enorme populariteit van ballonnen heeft De Horeca Bazaar de optie tot bedrukking beschikbaar gesteld, voor mensen die een sfeervolle uitstraling willen hebben en daarmee tegelijkertijd promotie maken voor hun organisatie. Een multifunctionele partygadget is wat de bedrukte ballonnen perfect omschrijft. De bedrukte ballonnen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, vele festival organisatoren en horeca eigenaren gebruiken de ballonnen voor het versieren van het decor, bijvoorbeeld met ballonnenbogen of ballonpilaren, ook zijn de ballonnen erg populair om tijdens outdoor festivals het publiek ingegooid te worden, dit is een extra groot effect wanneer uw logo op de ballonnen gedrukt is.

Het totaal pakket van De Horeca Bazaar voor horeca en evenementen!

Waar tijdens het uitgaan en op evenementen vroeger muziek en een drankje genoeg was is het uitgaansleven drastisch veranderd, het publiek van een festival is verwend geworden door alle toeters en bellen en moet steeds meer geprikkeld worden om een feest of festival een onvergetelijke dag te maken. Om ervoor te zorgen dat uw publiek de dag van hun leven heeft zijn de bedrukte artikelen een echte aanrader, mensen hebben een geweldige ervaring en zullen het sneller onthouden wanneer u de bedrukte confetti kanonnen, de bedrukte shotglaasjes en natuurlijk de bedrukte ballonnen gebruikt, waardoor ze uw woord of beeldmerk te zien krijgen.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.