De Horeca Bazaar

Bedrukte ballonnen

Als je denkt aan feesten denk je aan ballonnen, de nummer 1 partygadget is bij De Horeca Bazaar te verkrijgen met uw eigen bedrukking!

incl BTW
excl BTW
Vanwege de enorme populariteit van ballonnen heeft De Horeca Bazaar de optie tot bedrukking beschikbaar gesteld, voor mensen die een sfeervolle uitstraling willen hebben en daarmee tegelijkertijd promotie maken voor hun organisatie. Een multifunctionele partygadget is wat de bedrukte ballonnen perfect omschrijft. De bedrukte ballonnen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, vele festival organisatoren en horeca eigenaren gebruiken de ballonnen voor het versieren van het decor, bijvoorbeeld met ballonnenbogen of ballonpilaren, ook zijn de ballonnen erg populair om tijdens outdoor festivals het publiek ingegooid te worden, dit is een extra groot effect wanneer uw logo op de ballonnen gedrukt is.

Het totaal pakket van De Horeca Bazaar voor horeca en evenementen!

Waar tijdens het uitgaan en op evenementen vroeger muziek en een drankje genoeg was is het uitgaansleven drastisch veranderd, het publiek van een festival is verwend geworden door alle toeters en bellen en moet steeds meer geprikkeld worden om een feest of festival een onvergetelijke dag te maken. Om ervoor te zorgen dat uw publiek de dag van hun leven heeft zijn de bedrukte artikelen een echte aanrader, mensen hebben een geweldige ervaring en zullen het sneller onthouden wanneer u de bedrukte confetti kanonnen, de bedrukte shotglaasjes en natuurlijk de bedrukte ballonnen gebruikt, waardoor ze uw woord of beeldmerk te zien krijgen.
9.1
Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge...
Uitstekende service!
Hoge betrokkenheid, snelle levering, goede prijs en fijne producten!
Zeer correcte communicatie alsook snelle verzendingen
Zo alles blijven opvolgen, voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Lograr crear las fiestas con DeHorecaBaazar
Los productos y accesorios ah sido de muy buen uso.