De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooters bedrukken - 28cm

Ben uniek met uw eigen, gepersonaliseerde confetti shooters!

BEDRUKTE CONFETTI SHOOTERS VAN DE HORECA BAZAAR

De confetti shooters van De Horeca Bazaar zijn van de allerbeste kwaliteit van Nederland, de shooters zijn nu ook gepersonaliseerd verkrijgbaar. De gepersonaliseerde confetti shooters zijn erg populair voor horeca eigenaren en uiteraard ook voor Dj’s en feestzangers. De confetti shooters zijn gemaakt om de sfeer te optimaliseren door het geluid en de confetti, de beleving van de mensen is het allerbelangrijkst en dat is precies waar de confetti shooters goed in zijn, echter zien de artiesten en horeca eigenaren de gepersonaliseerde confetti shooters ook als promotie middel.

CONFETTI SHOOTERS, HOE WERKEN ZE PRECIES?

De confetti shooters zijn erg gemakkelijk te bedienen. Zorg er als eerst voor dat u de confetti shooters niet richt op andere personen, de confetti shooters zijn volledig veilig maar er zit een flinke druk achter. De confetti shooters zijn voorzien van een veiligheids-seal, deze seal zorgt ervoor dat de confetti shooter niet vroegtijdig afgaat. Na het verwijderen van het veiligheids-seal kunt u de confetti afschieten door het handvat van de confetti shooters naar links te draaien, zoals aangegeven op de koker.

BEDRUKTE CONFETTI KANONNEN MET DE ALLERLAAGSTE PRIJS GARANTIE!

De confetti shooters zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, ook worden ze bij De Horeca Bazaar aangeboden tegen de allerlaagste prijs van Nederland. De MagicFX confetti shooters zorgen ervoor dat uw publiek een geweldige ervaring zal hebben, de gepersonaliseerde confetti shooters zorgen ervoor dat een evenement een onvergetelijk feest zal worden.
De confetti shooters worden gebruikt voor bruiloften, vieringen, festivals en nog veel meer evenementen, vaak in combinatie met andere gepersonaliseerde feestartikelen zoals de bedrukte shotglaasjes en de bestickerde led foam sticks.

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"