De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vastelaovend aanvoerdersband

Wordt de captain van de kroeg met onze Vastelaovend aanvoerdersband!

De Limburge carnavals aanvoerdersband maakt de outfit van de carnavallers compleet! Laat zien waarom jij de aanvoerder bent van jouw vriendengroep. Waarom jij deze mooie band om arm verdiend! Naast deze aanvoerderband verdiend de outfit natuurlijk veel meer aankleding! Bekijk daarom ook zeker al onze andere Vasteloavende artikelen.

Maak van jouw kroeg het gespreksonderwerp tijdens carnaval!

Natuurlijk kunt u veel artikelen gratis uitdelen in de kroeg om het publiek op te hypen. Maar in plaats van gratis uitdelen, kunt u er natuurlijk ook iets tegenoverstellen. Bij iedere 10 bier die er besteld worden, krijgt degene die besteld een gratis aanvoerderband. Wie er aan het eind van de avond de meeste aanvoerderbanden heeft, krijgt een foto op de carnavalsmuur! Naast deze acties zijn er natuurlijk nog veel meer acties te verzinnen met onze feestartikelen! De feestgangers zullen jouw café extra waarde te geven!

De leukste feestartikelen vind u bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar maakt jouw carnaval compleet! Onze producten beschikken allemaal over de laagste prijsgarantie! Dit komt omdat wij al onze producten grootschalig inkopen. Hierdoor creëren wij schaalvoordelen waardoor wij meer terug kunnen geven aan onze klanten! Een ander groot voordeel van grootschalig inkopen is dat we al onze producten op eigen voorraad hebben! Vandaag voor 18:00 besteld is de volgende werkdag in huis!

Nog 574 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.41