De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vastelaovende zweetbandjes

Deze vastelaovende zweetbandjes komen erg van pas tijdens het gefeest met carnaval!

Ondanks de koude maand maart blijft het in de cafés en in de kroegen bloedje warm. De Horeca Bazaar blijft altijd zoeken naar vernieuwen in de categorie van feestartikelen. Daarom kunnen wij u nu deze Vastelaovende zweetbandjes aanbieden. Deze zweetbandjes komen perfect van pas voor het carnavals leven. de ontzettende warme kroegen waar bijna iedereen aan het zweten is, kan u uw zweet lekker afvegen aan onze zweetbandjes! Daarnaast is het een leuke toevoeging aan uw outfit.

Maak je outfit compleet met onze Vastelaovende zweetbandjes!

Onze zweetbandjes hebben natuurlijk een belangrijke functie, het zweet afvegen van uw gezicht. Ook ziet het er leuk en bijpassend uit bij uw outfit. Als u nog meer wilt opvallen kunt u gebruik maken van onze UV en glow in the dark artikelen! Deze UV producten zijn ideaal voor cafés en kroegen waar UV licht aanwezig is waardoor u nóg meer opvalt! Maak uw carnaval compleet!

Vastelaovendse producten vind u bij De Horeca Bazaar

Bij De Horeca Bazaar vindt u altijd de feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland! Wij kunnen u de laagste prijsgarantie bieden doordat wij al onze producten grootschalig inkopen. Deze producten kopen wij direct in bij de fabrikant waardoor wij de dure tussenhandelaar buiten het proces laten. Hierdoor kunnen wij meer in prijs terug geven aan onze klanten! Als u elders onze producten tegen een vaste lagere prijs ziet, passen wij direct de prijs aan!

Nog 223 set op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.91