De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vastelaovend sokken

Met onze Vastelaovend sokken maakt u uw outfit helemaal compleet!

Onze heerlijke Vastelaovend sokken zorgen dat uw de koude carnaval niet koud is maar lekker warm! De Vastelaovend sokken zijn gemaakt van polyester. Dit is een heerlijk zachte stof die lekker zal zitten in uw schoen! De sokken zien er hartstikke leuk uit en houden daarnaast uw voeten lekker warm op de fiets of als u van kroeg naar kroeg gaat!

Maak uw carnaval in Vastelaovend compleet met al onze artikelen!

Niet alleen onze Vastelaovend sokken kunnen zorgen voor een fenomenale carnaval, we hebben nog meer Vastelaovend artikelen in ons assortiment! Met deze artikelen maak je jouw outfit, feestje of evenement helemaal compleet! Maak jouw carnaval zo gek als je zelf wilt, niks is gek genoeg zullen we maar zeggen!

Vastelaovend artikelen tegen de laagste prijs vindt u bij De Horeca Bazaar!

Wij vinden het erg belangrijk dat ieder feest een geslaagd feest moet zijn. Of het nou de aankleding van het feest is of de aankleding van de feestgangers zelf. Over het algemeen is een goed feest organiseren best prijzig. Daar biedt De Horeca Bazaar een oplossing voor! Doordat wij onze producten grootschalig inkopen creëren wij enorme schaalvoordelen. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan de klant, aan u dus! Een feest organiseer je tegen de laagste prijs met De Horeca Bazaar!

Nog 2942 set op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.62