De Horeca Bazaar

Vastelaovend sokken

Met onze Vastelaovend sokken maakt u uw outfit helemaal compleet!

Onze heerlijke Vastelaovend sokken zorgen dat uw de koude carnaval niet koud is maar lekker warm! De Vastelaovend sokken zijn gemaakt van polyester. Dit is een heerlijk zachte stof die lekker zal zitten in uw schoen! De sokken zien er hartstikke leuk uit en houden daarnaast uw voeten lekker warm op de fiets of als u van kroeg naar kroeg gaat!

Maak uw carnaval in Vastelaovend compleet met al onze artikelen!

Niet alleen onze Vastelaovend sokken kunnen zorgen voor een fenomenale carnaval, we hebben nog meer Vastelaovend artikelen in ons assortiment! Met deze artikelen maak je jouw outfit, feestje of evenement helemaal compleet! Maak jouw carnaval zo gek als je zelf wilt, niks is gek genoeg zullen we maar zeggen!

Vastelaovend artikelen tegen de laagste prijs vindt u bij De Horeca Bazaar!

Wij vinden het erg belangrijk dat ieder feest een geslaagd feest moet zijn. Of het nou de aankleding van het feest is of de aankleding van de feestgangers zelf. Over het algemeen is een goed feest organiseren best prijzig. Daar biedt De Horeca Bazaar een oplossing voor! Doordat wij onze producten grootschalig inkopen creëren wij enorme schaalvoordelen. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan de klant, aan u dus! Een feest organiseer je tegen de laagste prijs met De Horeca Bazaar!

Meer info
Minder info

Nog 2932 set op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Vastelaovend sokken
Vastelaovend sokken

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.62
1 10 9.1 2908
10 10