De Horeca Bazaar

Vastelaovend feest ballonnen - 28cm - rood geel groen mix

Ga feestelijk de carnaval in met onze feestballonnen mix!

Vastelaovend feest ballonnen
Ballonnen, ballonnen en nog eens ballonnen, iedereen kent ze! Sfeer maken gaat natuurlijk het aller makkelijkst met onze gecombineerde Vastelaovend ballonnen. Ballonnen zijn een van de eerst gebruikte feestartikelen óóit! Vandaag de dag worden de feestballonnen haast overal nog gebruikt! Op ieder feest zijn ze te vinden maar ook in kroegen of cafés. Om een extra Vastelaovend sfeer te creëren is onze ballonnen mix natuurlijk ideaal! Deze ballonnen zijn verpakt per 25 stuks, en gecombineerd met de kleuren: rood , geel en groen!

Vastelaovend ballonnen uitermate geschikt voor helium!

Het is natuurlijk erg zonde als deze mooie ballonnen uit elkaar spatten tijdens het gefeest tijdens carnaval. Laat deze ballonnen daarom prachtig de lucht in stijgen door middel van onze helium tank! Deze helium tank zorgt ervoor dat de ballon 5 tot uur in de lucht blijft hangen. U heeft de gehele feest avond plezier van onze ballonnen!

Vastelaovend feestballonnen gemixt tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij geven u niet alleen de laagste prijsgarantie, maar ook de beste kwaliteit! Onze ballonnen zijn afkomstig van Balloonia, deze fabrikant levert de beste kwaliteit tegen de laagste prijs! Wij kopen deze ballonnen direct in bij de fabrikant, door deze wijze van inkopen slaan wij de dure tussenhandelaren over. Hierdoor kunnen wij meer terug geven in de prijs aan onze klanten, u dus! Ziet u elders dit product tegen een vaste nog lagere prijs? Dan zullen wij direct de prijs aanpassen!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."