De Horeca Bazaar

Vastelaovend siliconen bandjes

Unieke Vastelaovend siliconen bandjes vindt u bij De Horeca Bazaar!

De vraag naar de beste feestartikelen groeit de laatste jaren enorm. Zo ook met carnaval, iedere kroeg of café wilt zich onderscheiden van de rest door ieder jaar de aankleding te verbeteren. De feestgangers willen steeds meer geprikkeld en geamuseerd worden. Daarom is het ook belangrijk dat de aankleding van de kroeg of café zich ieder jaar verbeterd en zich onderscheid.

Naast de aankleding kunt u de feestgangers natuurlijk ook amuseren en prikkelen met feestartikelen die ze kunnen ‘’verdienen’’, ze kunnen bijvoorbeeld bij iedere 5 biertjes die besteld worden een gratis siliconen bandje krijgen. Wie wil dat nou niet?

Siliconen armbandjes vindt u bij De Horeca Bazaar!

Onze Vastelaovend siliconen polsband is uniek in Nederland. Deze polsbandjes hebben de echte Vastelaovend kleuren. Deze kleuren zijn natuurlijk al hartstikke mooi maar als extra toevoeging is er een speciale tekst in verwerkt.
I?Vastelaovend, deze tekst is erop gedrukt met natuurlijk de echte Vastelaovend kleuren! Door deze tekst laat u aan iedereen zien hoeveel Vastelaovend voor u betekend! De polsbandjes geven een extra toevoeging aan uw outfit!

De laagste prijs voor siliconen armbandjes bij De Horeca Bazaar!

Onze siliconen polsbandjes bieden wij aan tegen de laagste prijs van Nederland! Doordat wij onze producten grootschalig inkopen creëren wij enorme schaalvoordelen, hierdoor kunnen wij een lagere bieden aan onze klanten. Naast de schaalvoordelen die gecreëerd worden heeft het nog een groot voordeel. Wij kopen onze producten grootschalig in waardoor wij dit feestartikel altijd op voorraad hebben. Als u vandaag voor 18:00 besteld, heeft u het de volgende dag in huis!

Meer info
Minder info

Slechts 33 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Subcategorie foto
Subcategorie foto
Vastelaovend siliconen polsbandje
Vastelaovend siliconen polsbandje

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 1.2
1 10 9.1 2908
10 10