De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Mega ballon – 91cm – Vastelaovend geel

Vier deze carnaval gigantisch groot in Vastelaovend met onze mega ballonnen!

Geen een feest is helemaal compleet zonder ballonnen. Ballonnen zijn een van de eerste feestartikelen ooit. Bent u ooit op een feest geweest waar geen ballonnen aanwezig waren? Normaal gesproken worden er op feesten meestal gebruik gemaakt van onze feestballonnen. Voor grotere evenementen worden meestal onze mega ballonnen gebruikt. Zo ook tijdens carnaval in Vastelaovend! Onze mega ballonnen zijn hardlopers binnen ons assortiment, erg gewild dus! Door de opvallende grootte en de opvallende kleuren zijn veel organisaties geïnteresseerd in deze prachtige ballonnen!

Vlieg carnaval in met onze Vastelaovend mega ballonnen

Onze mega Vastelaovend ballonnen zijn natuurlijk ideaal om door het publiek te laten gaan. Naast deze functie is het ook een leuk decoratie product. Onze ballonnen gaan perfect samen met helium. Door de goede kwaliteit van onze ballonnen blijven deze maar liefst 6 tot 7 uur in de lucht! 6 tot 7 uur lang kunt u deze ballonnen gebruiken als decoratie in uw cafe of kroeg!

In de kroeg is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het publiek geprikkeld blijft worden. Daarom proberen wij altijd up to date te blijven met al onze feestartikelen. Om het publiek nog meer te amuseren hebben we een hoop feestartikelen waar u gebruik van kan maken. Onze sound activated LED armband is een feestartikel die uitblinkt binnen ons assortiment. Deze armband geeft licht wanneer er geluid plaats vindt in de buurt. Hij flikkert mee op de maat van de muziek, of de stemmen om u heen. Deze armbandjes zijn te combineren in de rood en groene Vastelaovend kleuren combinatie!

De leukste Vastelaovend artikelen tegen de laagste prijs!

Een thema feest organiseren is natuurlijk hartstikke leuk. Maar daar komt meestal meer bij kijken dan er te bedenken is. De producten zijn te duur, of de levertijd is te lang. Bij De Horeca Bazaar staan wij ervoor dat dit geen probleem moet zijn voor het organiseren van een thema feest! Wij bieden over al onze producten de laagste prijsgarantie! Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat ieder feest de juiste aankleding heeft. Natuurlijk is een thema feest organiseren erg moeilijk inschatten. Hoeveel moet ik van welk product hebben? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Door onze snelle levering heeft u de Vastelaovend artikelen de volgende dag in huis!

Slechts 94 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
3.45